Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania Ion Mos isi reconfirma statutul la IFFA 2019

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 4 mai, 2019

Actuala editie a celui mai mare targ dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in uriasele spatii expozitionale de la Messe Frankfurt, prilejuieste companiei Ion Mos, dar si celei specializate, Emerson, sa isi reconfirme statutul, in prima linie a calitatii produselor si solutiilor tehnologice, fie ca vorbim despre ingrediente, fie, despre celulele de afumare.

 

La standul pe care il are amenajat in Hala 12.1, domnul Cristian Chirita, de la departamentul de vanzari al firmei Ion Mos, ne-a declarat ca, acum, odata cu cea de-a treia participare la acest targ, se urmareste, in special, dezvoltarea exporturilor in America Latina, desigur, alaturi de exporturile pe care le deruleaza deja in Italia, Spania, Marea Britanie, Franta etc.

 

Insa, acum, tinta principala sunt tari latino-americane, acolo unde deja se exporta solutii de injectare, antioxidanti, coloranti etc., in Columbia, Costa Rica, Mexic, dar sunt asteptati la negocieri viitori parteneri din Peru si din alte state din America de Sud.

 

In aspect interesant al intentiilor celor de la Ion Mos este aboradarea liniei de sezoning, a furnizarii de solutii pentru chipsuri, snack-uri etc, dar si pentru producatorii de dulciuri. Mai mult ca sigur, eforturile le vor fi rasplatite, argument stand activitatea de pana acum. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 4 mai 2019)

La IFFA 2019, LivingJumbo isi prezinta noile casolete PET-Light
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Prezenta pentru a doua oara la targul IFFA, dedicat industriei mondiale a carnii, compania buzoiana LivingJumbo Industry SA isi propune, in principal, sa isi dezvolte portofoliul de clienti pentru foliile in noua straturi, pe care le produce, in Special prin incheierea de parteneriate cu firme specializate in printing, precum si dezvoltarea liniei...

Memorandum româno-vietnamez în domeniile agriculturii și sanitar-veterinar
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au semnat luni, 15 aprilie 2019, un Memorandum de Înțelegere cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al Republicii Socialiste...