Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania Ion Mos isi reconfirma statutul la IFFA 2019

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 4 mai, 2019

Actuala editie a celui mai mare targ dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in uriasele spatii expozitionale de la Messe Frankfurt, prilejuieste companiei Ion Mos, dar si celei specializate, Emerson, sa isi reconfirme statutul, in prima linie a calitatii produselor si solutiilor tehnologice, fie ca vorbim despre ingrediente, fie, despre celulele de afumare.

 

La standul pe care il are amenajat in Hala 12.1, domnul Cristian Chirita, de la departamentul de vanzari al firmei Ion Mos, ne-a declarat ca, acum, odata cu cea de-a treia participare la acest targ, se urmareste, in special, dezvoltarea exporturilor in America Latina, desigur, alaturi de exporturile pe care le deruleaza deja in Italia, Spania, Marea Britanie, Franta etc.

 

Insa, acum, tinta principala sunt tari latino-americane, acolo unde deja se exporta solutii de injectare, antioxidanti, coloranti etc., in Columbia, Costa Rica, Mexic, dar sunt asteptati la negocieri viitori parteneri din Peru si din alte state din America de Sud.

 

In aspect interesant al intentiilor celor de la Ion Mos este aboradarea liniei de sezoning, a furnizarii de solutii pentru chipsuri, snack-uri etc, dar si pentru producatorii de dulciuri. Mai mult ca sigur, eforturile le vor fi rasplatite, argument stand activitatea de pana acum. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 4 mai 2019)

În Tratatul EU-Mercosur nu vor fi tranzacționate decât 25.000 de tone de carne de porc
Autor: Nora Marin  /   joi, 11 iulie 2019

După cum am anunțat anterior, Uniunea Europeană și tările din America Latină, reunite în alianța Mercosur, au convenit asupra unui acord comercial de liber-schimb, după 20 de ani de discuții.   În cadrul acordului comercial, produsele agricole din țările Mercosur vor fi permise în UE, însă numai în "contingente...

Rabobank: Războaiele tarifare și vremea extremă frânează industria americană a laptelui
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 27 iunie 2019

O combinație a vremii extreme și a litigiilor comerciale a avut un efect negativ asupra industriei americane a laptelui, în prima jumătate a acestui an, fapt care va avea efect pe plan global, susține ultimul raport emis de Rabobank.   În ciuda scăderii consumului de lapte lichid în SUA, producția nu a avut un impact...