Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Compania Marcel se reorientează spre export

Autor: Maria Demetriadmarți, 14 martie, 2017

Compania Marcel din comuna Răchiţeni-Iași, , pare să confirme tema principală a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, punând accentul pe export.

 

În anul 2016, compania a produs mezeluri în sistem integrat de circa 72 mil. lei (16 mil. euro) în 2016.

 

Producătorul de mezeluri pune evoluţia mai slabă a încasărilor faţă de anii precedenţi pe seama migraţiei populaţiei şi pe veniturile mici ale cumpărătorilor.

 

„Suntem prezenţi în toată Europa pe unde s-au răspândit ru­dele şi prietenii noştri români. Exportăm 30% din cifra de afa­ceri (…). Pe plan intern nu ne fa­cem iluzii. Pe plan extern e alt­ce­va. Dorim să ne promo­văm pe cont propriu la marile ex­po­zi­ţii internaţio­na­le în ve­de­rea ex­tinderii porfo­liului de clienţi“, a de­cla­rat Marcel Iacob, citat de Ziarul financiar.

 

Procesatorul de carne face parte din grupul de firme Marcel, alături de companiile Zoosab, sub care funcţionează ferma cu 1.600 de porci a grupului – sursa principală de carne pentru fabrica de mezeluri şi compania Marcel Trading prin care se realizează distribuţia. Compania are şi o reţea de 20 de magazine proprii.

Acționarii Albalact, convocați pe 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanț
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 martie 2017

(Comunicat) Bursa de Valori București informează că acţionarii Albalact (ALBZ) sunt convocaţi în ziua de 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanţ, pentru a discuta şi aproba ca profitul net înregistrat în exerciţiul financiar 2016 să rămână nerepartizat şi neacordarea de dividende. Pe ordinea de zi, se află discutarea şi...

La finalul lui 2017, Diana va avea 50 de magazine proprii
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 20 martie 2017

Compania Diana, din Râmnicu Vâlcea, a contabilizat la finalul anului 2016 o cifră de afaceri de 95,9 mililioane de euro, contribuția cea mai mare reprezentând-o abatorizarea și procesarea cărnii. Capacitatea de procesare a fabricii Diana este în prezent de 80 de tone de carne, produsele realizate fiind distribuite cu ajutorul unei flote...