Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Compania Marcel se reorientează spre export

Autor: Maria Demetriadmarți, 14 martie, 2017

Compania Marcel din comuna Răchiţeni-Iași, , pare să confirme tema principală a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, punând accentul pe export.

 

În anul 2016, compania a produs mezeluri în sistem integrat de circa 72 mil. lei (16 mil. euro) în 2016.

 

Producătorul de mezeluri pune evoluţia mai slabă a încasărilor faţă de anii precedenţi pe seama migraţiei populaţiei şi pe veniturile mici ale cumpărătorilor.

 

„Suntem prezenţi în toată Europa pe unde s-au răspândit ru­dele şi prietenii noştri români. Exportăm 30% din cifra de afa­ceri (…). Pe plan intern nu ne fa­cem iluzii. Pe plan extern e alt­ce­va. Dorim să ne promo­văm pe cont propriu la marile ex­po­zi­ţii internaţio­na­le în ve­de­rea ex­tinderii porfo­liului de clienţi“, a de­cla­rat Marcel Iacob, citat de Ziarul financiar.

 

Procesatorul de carne face parte din grupul de firme Marcel, alături de companiile Zoosab, sub care funcţionează ferma cu 1.600 de porci a grupului – sursa principală de carne pentru fabrica de mezeluri şi compania Marcel Trading prin care se realizează distribuţia. Compania are şi o reţea de 20 de magazine proprii.

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 mai 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si...

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...