Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania Meyn introduce noul sistem mLogic Distribution Manager M5.0

Autor: Meat MIlkmiercuri, 18 decembrie, 2013

Meyn mLogic Distribution Manager M5.0 este a cincea generație de calculator de cântărire Meyn și oferă operatorului controlul complet asupra procesului de producție la un nivel foarte detaliat, informează The Meat Site.

Managerul de distribuție M5.0 poate analiza nivelul de greutate al păsărilor sacrificate atât pre- cât și post- congelare pentru a controla sortarea astfel încât logistica produselor să fie optimizată.
Perspectivă completă asupra producției curente

Toate noile coduri permit urmărirea și stocarea informațiile despre păsări chiar și prin cele mai lungi linii de congelare, oprierea temporară a producției sau întreruperile din timpul nopții. .

Urmărirea produsului de la fermă la furculiță

Urmărirea exactă înseamnă tot felul de informații ( identitatea lotului , rezultatele inspecției veterinare , etc) care pot fi conectate la fiecare pasăre în parte . Cu această informație pot fi obținute o producție optimizată și un control mai bun asupra calității produsului ce intră în proces. Semnalul poate fi , de asemenea, trimis la alte sisteme pentru a permite o gestionare mai precis în cazul retragerii unor produse .
Interfață intuitivă pentru utilizator ușor de folosit

Interfața ușor de folosit și înțeles oferă o confirmare vizuală directă pentru validarea datelor sau în caz că sunt omise anumite date. Mai mulți administratori de distribuție pot fi controlați de la o locație centrală.

Sistemul Meyn mLogic distribution manager M5.0 folosește cele mai noi componente industriale pentru a oferi un sistem extrem de fiabil în mediile de procesare . Pe lângă acesta , un sistem inovator de cablare minimizează cantitatea de cablare în fabrică și reduce în mod substanțial instalarea și procesul de găsire a erorilor.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...