Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania Moy Park a fost premiată cu Premiul Special de Mediu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 24 aprilie, 2013

Procesatorul local de carne proaspătă de pasăre, Moy Park din Marea Britanie și parte a Grupului Marfrig a câștigat premiul „Inițiativa de Mediu a Anului” acordat de Jurnalul ”Meat Trades” în cadrul Galei ”Premiile 2013 în domeniul Procesării Cărnii”, informează The Meat Site.
Premiul mediului este contestat de către întreprinderile de conducere din industrie și premiază excelența și inovația având în vedere aducerea de îmbunățiri pentru mediu.

Directorul HR și pentru Dezvoltare al Moy Park, Mike Mullan a comentat,

„Suntem încântați de primirea acestui premiu, Inițiativa de Mediu a Anului. Jurații au recunoscut reducerea noastră uriașă de deșeuri trimise la groapa de gunoi de la 6.600 tone în 2010 la 225 tone în 2012.”

„Acest succes este condus de programul nostru amplu de mediu, care este administrat cu profesionalism de echipele de la centrul principal de producție și de la fabricile noastre, incubatoare și ferme.”

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...