Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania Nordex Food va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 25 aprilie, 2019

Compania Nordex Food, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.

 

Compania argeșeană care activează în domeniul industriei lactatelor, este deținută de Nordex Danemarca. Situată în Câmpulung Muscel, fabrica a fost renovată și modernizată în anul 2006, ajungând la o capacitate de procesare de 5.000 de tone.

 

În momentul de față, Nordef Food România livrează brânzeturi, atât pe piața din România, cât și în Balcani I în Orientul Mijlociu.

 

La eveniment, Nordex va fi reprezentata de domnul Allan Frederiksen, noul Administrator al companiei.

Detalii pe: https://www.nordexfood.dk

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...