Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania Nordex Food va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 25 aprilie, 2019

Compania Nordex Food, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.

 

Compania argeșeană care activează în domeniul industriei lactatelor, este deținută de Nordex Danemarca. Situată în Câmpulung Muscel, fabrica a fost renovată și modernizată în anul 2006, ajungând la o capacitate de procesare de 5.000 de tone.

 

În momentul de față, Nordef Food România livrează brânzeturi, atât pe piața din România, cât și în Balcani I în Orientul Mijlociu.

 

La eveniment, Nordex va fi reprezentata de domnul Allan Frederiksen, noul Administrator al companiei.

Detalii pe: https://www.nordexfood.dk

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...