Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ruseasca cherkizovo, crestere puternica a vanzarilor in a doua jumatate a lui 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, procesatorul rus Cherkizovo Group a raportat o puternica performanta in prima jumatate a anului datorita uneimari cresteri a vanzarilor de carne de porc si pasare.

Vanzarile de carne de pasare au crescut cu 34% la 158 345 tone de la 117 990 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul a crescut cu 3% cu toate ca moneda nationala a suferit o depreciere serioasa fata de dolar in primele 6 luni ale lui 2012.

Vanzarile la carne de porc au crescut cu 14% la 46 764 tone in viu, comparabil cu 41 070 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul carnii de porc au crescut cu 5%.

Cherkizovo este cel mai mare producator de carne din Rusia, raportand in 2011 venituri de circa 1,5 miliarde de dolari. Compania este vertical integrata, cu facilitati care include 6 unitati de procesare a carnii, 7 unitatide productiei si procesare carne de pasare si 10 complexe de crestere a porcilor.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...