Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ruseasca cherkizovo, crestere puternica a vanzarilor in a doua jumatate a lui 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, procesatorul rus Cherkizovo Group a raportat o puternica performanta in prima jumatate a anului datorita uneimari cresteri a vanzarilor de carne de porc si pasare.

Vanzarile de carne de pasare au crescut cu 34% la 158 345 tone de la 117 990 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul a crescut cu 3% cu toate ca moneda nationala a suferit o depreciere serioasa fata de dolar in primele 6 luni ale lui 2012.

Vanzarile la carne de porc au crescut cu 14% la 46 764 tone in viu, comparabil cu 41 070 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul carnii de porc au crescut cu 5%.

Cherkizovo este cel mai mare producator de carne din Rusia, raportand in 2011 venituri de circa 1,5 miliarde de dolari. Compania este vertical integrata, cu facilitati care include 6 unitati de procesare a carnii, 7 unitatide productiei si procesare carne de pasare si 10 complexe de crestere a porcilor.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....