Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ruseasca cherkizovo, crestere puternica a vanzarilor in a doua jumatate a lui 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, procesatorul rus Cherkizovo Group a raportat o puternica performanta in prima jumatate a anului datorita uneimari cresteri a vanzarilor de carne de porc si pasare.

Vanzarile de carne de pasare au crescut cu 34% la 158 345 tone de la 117 990 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul a crescut cu 3% cu toate ca moneda nationala a suferit o depreciere serioasa fata de dolar in primele 6 luni ale lui 2012.

Vanzarile la carne de porc au crescut cu 14% la 46 764 tone in viu, comparabil cu 41 070 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul carnii de porc au crescut cu 5%.

Cherkizovo este cel mai mare producator de carne din Rusia, raportand in 2011 venituri de circa 1,5 miliarde de dolari. Compania este vertical integrata, cu facilitati care include 6 unitati de procesare a carnii, 7 unitatide productiei si procesare carne de pasare si 10 complexe de crestere a porcilor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...