Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ruseasca cherkizovo, crestere puternica a vanzarilor in a doua jumatate a lui 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, procesatorul rus Cherkizovo Group a raportat o puternica performanta in prima jumatate a anului datorita uneimari cresteri a vanzarilor de carne de porc si pasare.

Vanzarile de carne de pasare au crescut cu 34% la 158 345 tone de la 117 990 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul a crescut cu 3% cu toate ca moneda nationala a suferit o depreciere serioasa fata de dolar in primele 6 luni ale lui 2012.

Vanzarile la carne de porc au crescut cu 14% la 46 764 tone in viu, comparabil cu 41 070 t in aceeasi perioada a anului trecut. Pretul carnii de porc au crescut cu 5%.

Cherkizovo este cel mai mare producator de carne din Rusia, raportand in 2011 venituri de circa 1,5 miliarde de dolari. Compania este vertical integrata, cu facilitati care include 6 unitati de procesare a carnii, 7 unitatide productiei si procesare carne de pasare si 10 complexe de crestere a porcilor.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...