Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania sibiana scandia isi pregateste intrarea pe piata europeana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cand cei mai multi producatori din industria alimentara se gandesc la supravietuire, cuvantul de ordine de la Scandia este extindere. Astfel producatorul de conserve din Sibiu se pregateste de intrarea pe piata europeana, spun reprezentantii companiei.

Ajunsa in punctul in care dezvoltarea pe piata locala a devenit o mare problema, datorita cotei de piata detinute, de aproape 55%, compania sibiana Scandia are doua alternative de a-si continua cresterea: fie exportul, fie productia unor noi categorii de produse. Iar actionariatul companiei – cel mai important pachet de actiuni este detinut de omul de afaceri Adrian Gaspar, actionarii minoritari fiind Cristian Burci si Dumitru Crestin – vrea cresterea vanzarilor.

Compania din Sibiu, liderul pietei romanesti a conservelor din carne, are vanzari estimate de compania de audit si cercetare de piata MEMBR la circa 129 milioane euro in 2009.

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Din cauza PPA, efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%!
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 20 martie 2019

Efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%, în februarie 2019, față de ferbuarie anul trecut, potrivit cifrelor oficiale. Acestea sunt primele date concrete, oficiale, anunțate de autoritățile chineze, care indică efectul febrei porcine africane asupra sectorului de ceștere a porcilor din această țară.   Datele au fost...