Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania sibiana scandia isi pregateste intrarea pe piata europeana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cand cei mai multi producatori din industria alimentara se gandesc la supravietuire, cuvantul de ordine de la Scandia este extindere. Astfel producatorul de conserve din Sibiu se pregateste de intrarea pe piata europeana, spun reprezentantii companiei.

Ajunsa in punctul in care dezvoltarea pe piata locala a devenit o mare problema, datorita cotei de piata detinute, de aproape 55%, compania sibiana Scandia are doua alternative de a-si continua cresterea: fie exportul, fie productia unor noi categorii de produse. Iar actionariatul companiei – cel mai important pachet de actiuni este detinut de omul de afaceri Adrian Gaspar, actionarii minoritari fiind Cristian Burci si Dumitru Crestin – vrea cresterea vanzarilor.

Compania din Sibiu, liderul pietei romanesti a conservelor din carne, are vanzari estimate de compania de audit si cercetare de piata MEMBR la circa 129 milioane euro in 2009.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...