Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania sibiana scandia isi pregateste intrarea pe piata europeana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cand cei mai multi producatori din industria alimentara se gandesc la supravietuire, cuvantul de ordine de la Scandia este extindere. Astfel producatorul de conserve din Sibiu se pregateste de intrarea pe piata europeana, spun reprezentantii companiei.

Ajunsa in punctul in care dezvoltarea pe piata locala a devenit o mare problema, datorita cotei de piata detinute, de aproape 55%, compania sibiana Scandia are doua alternative de a-si continua cresterea: fie exportul, fie productia unor noi categorii de produse. Iar actionariatul companiei – cel mai important pachet de actiuni este detinut de omul de afaceri Adrian Gaspar, actionarii minoritari fiind Cristian Burci si Dumitru Crestin – vrea cresterea vanzarilor.

Compania din Sibiu, liderul pietei romanesti a conservelor din carne, are vanzari estimate de compania de audit si cercetare de piata MEMBR la circa 129 milioane euro in 2009.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...