Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania Tulip radiază după acordul semnat cu China

Autor: Meat MIlkjoi, 20 februarie, 2014

Procesatorul de carne anglo-danez, Tulip și-a anunțat planurile ambițioase urmare a relațiilor create cu sectorul de carne de porc din China, informează Global Meat News.

Afacerea de procesare carne de porc a început să aprovizioneze China după o misiune de comerț din 2011 care s-a concretizat într-un acord semnat între UK și China în 2012, valorând aprox. 50 mil de lire sterline.

Tulip a declarat că de atunci a investit aproape 22 mil. de lire pentru modernizarea celor două unități de procesare din Aston și Spalding și plănuiesc să investească alte 15 mil. de lire pentru a moderniza unitatea din Westerleigh. Aceasta a declarat că investițiile crescute vor permite companiei să crească exporturile în China de la 12. 000 tone în 2013 la peste 15.000 tone în 2014.

Chris Thomas, CE0-ul Tulip a declarat că sunt foarte entuziasmați de oportunitatea oferită de piața chineză afacerii sale. Aceasta a mai adăugat că deja exportă peste 41.000 de tone de carne porc la nivel global, dar că deasemenea vede un potențial mare în creșterrea pieței chineze.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...