Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ucrainiana bazski a mashine va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta 2011, va fi gazda companiei ucrainiene Bazsky a Mashine Building Factory, care va fi prezenta prin intermediul companiei Technopack.

Producator de utilaje de ambalare destinate industriei de procesare a carnii, Bazsky a Mashine Building Factory doreste extinderea afacerilor in Romania, prin incheierea de parteneriate.

Reamintim ca, in ziua de 20 octombrie, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion pe teme de interes pentru zona de business din industria de profil.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...