Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania ucrainiana bazski a mashine va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta 2011, va fi gazda companiei ucrainiene Bazsky a Mashine Building Factory, care va fi prezenta prin intermediul companiei Technopack.

Producator de utilaje de ambalare destinate industriei de procesare a carnii, Bazsky a Mashine Building Factory doreste extinderea afacerilor in Romania, prin incheierea de parteneriate.

Reamintim ca, in ziua de 20 octombrie, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion pe teme de interes pentru zona de business din industria de profil.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...