Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania ucrainiana bazski a mashine va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta 2011, va fi gazda companiei ucrainiene Bazsky a Mashine Building Factory, care va fi prezenta prin intermediul companiei Technopack.

Producator de utilaje de ambalare destinate industriei de procesare a carnii, Bazsky a Mashine Building Factory doreste extinderea afacerilor in Romania, prin incheierea de parteneriate.

Reamintim ca, in ziua de 20 octombrie, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion pe teme de interes pentru zona de business din industria de profil.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...