Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Companie internațională taie producția de carne de porc din Rusia

Autor: Meat MIlkmarți, 22 octombrie, 2013

Un producător de top din industria mondială de procesare carne a anunțat recent că va opri producția sa de carne de porc materia primă din Rusia și orice altă operațiune în Moscova, informează The Meat Site.

Atria, care își are sediul central în Finlanda a declarat că va opri producția de carne de la unitatea ”neprofitabilă” din Rusia cât mai curând.

Între timp, unitatea sa de producție industrială și logistică din Moscova, Campomos va fi oprită până la sfârșitul anului viitor. Cu toate acestea, compania a afirmat că va continua să investească în operațiunile din St. Petersburg. (ER)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...