Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Companie

Cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul presei specializate, infoGROUP MEDIA INVEST, trustul media cu cel mai mare portofoliu de parteneri de afaceri din industria alimentara din România, reprezintă  calea  către  informaţia completă de care aveţi nevoie, vitrina prin care afacerea dumneavoastră va avea cea mai bună vizibilitate şi cel mai mare impact punand astfel bazele dezvoltări unui bussines de succes.

 

Programul editorial al infoGROUP conţine publicatiile  infoCONSTRUCT, infoALIMENT, infoFERMA, revistele si conferinta Meat Milk precum şi revista si conferinta  Infopack . O noutate reprezintă  tipografia proprie dotată la cele mai înalte standarde tehnologice.

 

infoALIMENT MAGAZIN – PUBLICATIA COMPANIILOR DIN INDUSTRIA ALIMENTARA

InfoFERMA – PUBLICATIA FIRMELOR DIN AGRICULTURĂ ŞI ZOOTEHNIE

infoCONSTRUCT  – PUBLICATIA COMPANIILOR DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

revista Meat Milk – REVISTA SPECIALISTILOR DIN SECTOARELE DE CARNE SI LAPTE

revista infoPACK – REVISTA SPECIALISTILOR DIN INDUSTRIA AMBALAJELOR

 

Zilnic trimitem newslettere  pentru fiecare publicaţie de specialitate în parte, aflandu-ne astfel  în contact direct cu peste 40.000 de companii din ţară şi străinătate.

 

Tipografia infoGROUP

Beneficiind de cea mai modernă tehnologie în domeniul printului de orice fel, tipografia infoGROUP poate executa lucrări de  tipar digital si tipar offset, producţie publicitară ( bannere, postere, mash-uri…) la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Publicatiile sunt distribuite:

gratuit:  tuturor firmelor prezente cu reclama sau articole în editia în curs precum si participantilor la targurile de profil din tara si strainatate.

 

CITITORI:

firmele din domeniile acoperite existente în baza noastră de date, orice persoana fizica şi juridica solicitante, fermierilor şi agricultorilor, asociaţiilor de profil, hipermarketuri, supermarketuri şi minimarketuri, hoteluri, restaurante şi cafenele, Camerelor de Comerţ, Camerelor agricole, primării, asociaţii şi patronate, ambasade, misiuni economice.