Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Companiile românești de profil, invitate la Biofach 2018

Autor: Nora Marinvineri, 24 noiembrie, 2017

Între 14 și 17 februarie 2018, industria ecologică internațională se va întâlni la Nürnberg pentru următoarea ediție a BIOFACH, cel mai mare târg mondial pentru alimente ecologice. O parte din expoziție va fi un nou spectacol special numit „Organic de la început”, care se va concentra pe creșterea plantelor și animalelor în mod organic.

 

Partenerul BIOFACH pentru realizarea conținutului spectacolului special este asociația Bioverita, iar scopul este acela de a oferi profesioniștilor din industrie o introducere în temă și de a prezenta și discuta alternative în domeniul reproducției. În cadrul ediției următoare a duo-urilor BIOFACH și VIVANESS sunt așteptate, în total, peste 2.950 de expozanți, cu aproximativ 250 dintre aceștia expunându-se la Târgul internațional de îngrijire personală.

 

Danila Brunner, directorul executiv BIOFACH și VIVANESS, a declarat: ”Practicile ecologice, în sensul agriculturii și managementului ecologic, trebuie luate în considerare chiar de la început. Din acest motiv, am decis să dedicăm un moment special la BIOFACH, exclusiv pentru reproducția ecologică. Suntem încântați să putem lucra cu Bioverita, pentru a oferi vizitatorilor care vin la BIOFACH și VIVANESS în 2018 un forum specializat pe teme de interes pentru industrie. Așteptăm cu nerăbdare să inspirăm discuții și schimburi pline de viață între toți participanții la târgul comercial de renume mondial! ”

 

BIOFACH World

 

NürnbergMesse are o experiență dovedită în domeniul producției de alimente ecologice. Sectorul internațional se reunește în luna februarie a fiecărui an la Nürnberg la BIOFACH, cel mai mare târg mondial pentru alimente ecologice.

Gama completă de produse ecologice certificate este demonstrată de soi – de la produse proaspete, cum ar fi produsele lactate și brânza, prin fructe, legume, produse uscate, cum ar fi cerealele și legumele, nuci și produse de cofetărie, la băuturi. Patronul internațional al BIOFACH este IFOAM – Organics International, organizația națională de sprijin a Bund Ökologische Lebensmittelwirtschaft (BÖLW; în engleză: Organic Food Production Alliance).

Un element integrant al celui mai important târg comercial din lume este Congresul BIOFACH, o platformă de cunoștințe de neegalat în întreaga lume. Cu șase alte expoziții BIOFACH din Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China, India și Thailanda, BIOFACH World este prezent pe tot globul și aduce împreună un număr de peste 3.000 de expozanți și 100.000 de vizitatori comerciali de la un an la altul.

SIAL 2016: După un semestru încheiat cu rezultate pozitive, Caroli a expus la Paris
Autor: Meat MIlk  /   joi, 20 octombrie 2016

Compania de mezeluri Caroli a fost una dintre expozantele  cu stand propriu prezente la SIAL 2016, acolo unde, în urma rundelor de negocieri sau întâlniri informative avute cu achizitori din țări ale Uniunii Europene, dar și de pe alte piețe, a vizat extinderea operațiunilor de export pe toate segmentele.   De altfel,...

Echipa infoGROUP va relata în direct de la SIAL 2016!
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 14 octombrie 2016

Duminică, la Paris, se vor deschide porțile SIAL 2016, cel mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare. Tot de duminică, echipa infoGROUP va fi prezentă la eveniment.   Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și...