Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Competitia alltech young scientist atrage aproape 5000 de viitori lideri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

[Dunboyne, IRLANDA] – Alltech anunta cu mandrie ca aproape 5.000 de studenti, atat de la cursuri universitare cat si de la cursuri post-universitare din intreaga lume, s-au inscris la concursul Alltech Young Scientist 2011. Au fost transmise lucrari stiintifice individuale pe baza cercetarilor din domeniul agricol, cu speranta de a castiga prestigiosul titlu global Alltech Young Scientist si premiile in bani cu o valoare totala de peste 60.000 de dolari.

Concursul 2011 este acum inchis, iar finalistii acestei editii isi vor prezenta cercetarile si descoperirile in cadrul celui de-al 27-lea Simpozion International Alltech pentru Sanatatea si Nutritia Animalelor The Game Changers, care va avea loc la Lexington, Kentucky, SUA, in perioada 22-25 mai.

Au inceput deja inregistrarile pentru editia Alltech Young Scientist 2012 pentru a permite studentilor interesati sa aiba mai mult timp la dispozitie in vederea incheierii cercetarilor si prezentarii rezultatelor. Pentru prima data vor avea loc turnee la universitati si se vor acorda premii lunare pentru a incuraja si mai multi studenti sa se apropie de stiintele agricole. Pentru mai multe informatii vizitati pagina oficiala de Facebook a concursului Alltech Young Scientist.

Dr. Pearse Lyons, fondatorul si presedintele Companiei Alltech, a declarat, Initiativele din educatie, cum ar fi Concursul Alltech Young Scientist, ofera studentilor ocazia de a se dezvolta intelectual prin cercetari intreprinse individual. Prin stimularea relatiei dintre generatiile mai tinere si domeniul nostru de activitate, Alltech incurajeaza studentii sa-si duca activitatea de cercetare la un nou nivel, rasplatindu-i pentru descoperirile lor stiintifice.

Castigatorul de anul trecut, Michael Steele, de la Universitatea Guelph, Canada, a declarat: Castigarea acestei distinctii m-a inspirat si motivat sa lupt pentru a atinge excelenta in cercetare. Alltech a oferit programul perfect pentru ca tinerii cercetatori sa fie rasplatiti pentru munca lor asidua.

Pentru mai multe informatii despre Competitia Alltech Young Scientist vizitati www.alltechyoungscientist.com.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...