Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Competitia alltech young scientist atrage aproape 5000 de viitori lideri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

[Dunboyne, IRLANDA] – Alltech anunta cu mandrie ca aproape 5.000 de studenti, atat de la cursuri universitare cat si de la cursuri post-universitare din intreaga lume, s-au inscris la concursul Alltech Young Scientist 2011. Au fost transmise lucrari stiintifice individuale pe baza cercetarilor din domeniul agricol, cu speranta de a castiga prestigiosul titlu global Alltech Young Scientist si premiile in bani cu o valoare totala de peste 60.000 de dolari.

Concursul 2011 este acum inchis, iar finalistii acestei editii isi vor prezenta cercetarile si descoperirile in cadrul celui de-al 27-lea Simpozion International Alltech pentru Sanatatea si Nutritia Animalelor The Game Changers, care va avea loc la Lexington, Kentucky, SUA, in perioada 22-25 mai.

Au inceput deja inregistrarile pentru editia Alltech Young Scientist 2012 pentru a permite studentilor interesati sa aiba mai mult timp la dispozitie in vederea incheierii cercetarilor si prezentarii rezultatelor. Pentru prima data vor avea loc turnee la universitati si se vor acorda premii lunare pentru a incuraja si mai multi studenti sa se apropie de stiintele agricole. Pentru mai multe informatii vizitati pagina oficiala de Facebook a concursului Alltech Young Scientist.

Dr. Pearse Lyons, fondatorul si presedintele Companiei Alltech, a declarat, Initiativele din educatie, cum ar fi Concursul Alltech Young Scientist, ofera studentilor ocazia de a se dezvolta intelectual prin cercetari intreprinse individual. Prin stimularea relatiei dintre generatiile mai tinere si domeniul nostru de activitate, Alltech incurajeaza studentii sa-si duca activitatea de cercetare la un nou nivel, rasplatindu-i pentru descoperirile lor stiintifice.

Castigatorul de anul trecut, Michael Steele, de la Universitatea Guelph, Canada, a declarat: Castigarea acestei distinctii m-a inspirat si motivat sa lupt pentru a atinge excelenta in cercetare. Alltech a oferit programul perfect pentru ca tinerii cercetatori sa fie rasplatiti pentru munca lor asidua.

Pentru mai multe informatii despre Competitia Alltech Young Scientist vizitati www.alltechyoungscientist.com.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...