Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Computere tactile pentru mamagement logistic și de retail.

Autor: meatmilkluni, 21 noiembrie, 2016

RBC anunță furnizarea de computere tactile pentru management al activitatii de retail si al celei logistice. Dupa cum se stie, angajatii din ziua de azi isi doresc echipamente care sa arate bine si sa fie performante precum smartphone-ul pe care il folosesc in fiecare zi.

 

Prin urmare, aveti nevoie de un device care sa reziste ani de zile, sa fie construit pentru intrebuintare zilnica si sa aiba toate atributele de care au nevoie angajatii dumneavoastra pentru a creste productivitatea si pentru a pastra datele in siguranta.

 

Acum puteti avea toate cele mai sus mentionate, achizitionand computerele tactile TC51 si TC56 de la Zebra. Ele valorifica cele mai recente progrese tehnologice si prezinta un design modern care lasa impresia unui smartphone ce raspunde tuturor nevoilor angajatilor dumneavoastra. Pe langa deja cunoscutele atribute specifice Zebra, puteti obtine un computer tactil de mare clasa.

 

TC51 si TC56 reprezinta urmatoarea generatie de calculatoare si ofera:

 

Rezolutie 1280 x 720 a ecranului

Baterie care dureaza impresionant de mult

Convorbiri care se aud foarte bine

Conectivitate rapida

Ecosistem compet, cu toate accesoriile
Aplicabilitate in piata:

 

TC51 pentru industria de Retail

TC56 pentru transporturi si logistica, activitati de field si livrare directa la magazin.

TC România: Avantajele camerelor frigorifice vitrate
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest...

IT Genetics lansează prima aplicație Android pentru comerțul electronic B2B
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre principalii furnizori de sisteme IT în domeniul identificării automate, colectării de date (AIDC) şipunctelor de vânzare (POS), lansează prima aplicație mobilă pentru dispozitivele Android pentru cumpărături dedicate 100% segmentului B2B.   Aplicația, numită...