Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comunicat: angst lanseaza reȚeta originalA

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Amintirea ospetelor de alta data ne-a indemnat sa punem in valoare Reteta Originala ale unora dintre cele mai cautate preparate de carne. Și pentru ca suntem specialisti in ale bucatelor, am dorit sa reconstruim retete pe care vestitii maestrii gastronomi ai vremurilor trecute le-au inventat.

Deschidem apetitul cu recomandari de servire ale Mititeilor de vita, asa cum erau la 1920, in celebrele restaurante din Bucuresti, Pastramioara de porc 1960, Jambon afumat fara os de la 1965, Cabanosi ca-n ‘66 sau Muschi file afumat din ’70.

Retete ale vremurilor trecute, sunt aduse acum pe masa cunoscatorilor cu gusturi rafinate, pe care ii indemnam sa redescopere aroma si gusturile uitate. Gustul deosebit al acestor produse care contin cele mai alese ingrediente este dat de experienta si pasiunea specialistilor Angst.

Impartasind pasiunea pentru Gustul Adevarat va invitam sa puneti pe masa domniilor voastre preparate din cea mai strasnica Reteta Originala.

Grupul de firme Angst s-a infiintat in 1991, si opereaza in prezent doua fabrici, la Buftea si Sinaia, si o retea de 24 de magazine tip supermarket.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...