Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Comunicat de presA: scandia food inaugureaza lantul de restaurante scandia sibiu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Restaurantele Scandia Sibiu isi propun sa redefineasca conceptul de traditional, aducand in fata consumatorilor sai bunatatile romanesti gatite cu dichis si cultura culinara romaneasca de la 1922. Dincolo de noua abordare a conceptului de „traditional”, restaurantele Scandia Sibiu se diferentiaza de locatiile cu specific traditional romanesc „clasice” prin atentia la detaliu, care se va regasi in toate componentele proiectului: meniul culinar (care va cuprinde peste 60 de preparate, majoritatea din zona Sibiului, cu retete specifice, elaborate), amenajarea, echipamentele de bucatarie, vestimentatia angajatilor etc. Toata aceasta strategie a fost sintetizata intr-un singur cuvant: „dichis” – termen de la care a plecat si ideea pentru sloganul restaurantelor: „Bucatarie cu dichis”.

Restaurantele Scandia Sibiu vor fi deschise in cadrul centrelor comerciale si a centrelor de birouri, adica in zone cu trafic intens si consumatori pretentiosi care insa nu pot aloca foarte mult timp servirii mesei. De aceea, restaurantele se vor concentra pe servirea rapida, dar vor pastra intotdeauna promisiunea marcii, oferind mancaruri cu dichis, preparate dupa retete unice, din cele mai bune ingrediente.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 54% (sursa: MEMRB, iunie-iulie 2010).

Misiunea Scandia Food este continuarea traditiei de a oferi mancare gustoasa si hranitoare, fiind zi de zi alaturi de consumatorii sai, prin produse inovatoare care sa le aduca echilibrul necesar stilului de viata dinamic.

Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi si Sadu.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...