Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conagra a castigat premiul ift

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul din industria alimentara ConAgra a castigat marele premiu al Institute of Food Technologist's (IFT) la intalnirea anuala de la Chicago, scrie presa internationala. Premiul Industrial Achievment a recunoscut ceea ce juriul a descris ca fiind „o imbunatatire semnificativa in prepararea hranei congelate de buna calitate” bazat pe „intelegerea de catre compania ConAgra a stiintei din spatele gatitului la microunde, a prepararii produsului si a ambalarii acestuia”.

Ambalajul special ConAgra pentru produse ce pot fi incalzite la cuptorul cu microunde este in 2 straturi si optimizeaza calitatea alimentelor separand sosul lichid de celelelate ingrediente congelate.

De asemenea, profesorul Levente Diosady, de la Universitatea din Toronto a castigat premiul Babcock-Hart pentru munca inovativa depusa in domeniul alimentar care a imbunatatit sanatatea si nutritia populatiei, in primul rand in tarile dezvoltate.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...