Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conagra a castigat premiul ift

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul din industria alimentara ConAgra a castigat marele premiu al Institute of Food Technologist's (IFT) la intalnirea anuala de la Chicago, scrie presa internationala. Premiul Industrial Achievment a recunoscut ceea ce juriul a descris ca fiind „o imbunatatire semnificativa in prepararea hranei congelate de buna calitate” bazat pe „intelegerea de catre compania ConAgra a stiintei din spatele gatitului la microunde, a prepararii produsului si a ambalarii acestuia”.

Ambalajul special ConAgra pentru produse ce pot fi incalzite la cuptorul cu microunde este in 2 straturi si optimizeaza calitatea alimentelor separand sosul lichid de celelelate ingrediente congelate.

De asemenea, profesorul Levente Diosady, de la Universitatea din Toronto a castigat premiul Babcock-Hart pentru munca inovativa depusa in domeniul alimentar care a imbunatatit sanatatea si nutritia populatiei, in primul rand in tarile dezvoltate.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...