Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conagra a castigat premiul ift

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul din industria alimentara ConAgra a castigat marele premiu al Institute of Food Technologist's (IFT) la intalnirea anuala de la Chicago, scrie presa internationala. Premiul Industrial Achievment a recunoscut ceea ce juriul a descris ca fiind „o imbunatatire semnificativa in prepararea hranei congelate de buna calitate” bazat pe „intelegerea de catre compania ConAgra a stiintei din spatele gatitului la microunde, a prepararii produsului si a ambalarii acestuia”.

Ambalajul special ConAgra pentru produse ce pot fi incalzite la cuptorul cu microunde este in 2 straturi si optimizeaza calitatea alimentelor separand sosul lichid de celelelate ingrediente congelate.

De asemenea, profesorul Levente Diosady, de la Universitatea din Toronto a castigat premiul Babcock-Hart pentru munca inovativa depusa in domeniul alimentar care a imbunatatit sanatatea si nutritia populatiei, in primul rand in tarile dezvoltate.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...