Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conagra a castigat premiul ift

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul din industria alimentara ConAgra a castigat marele premiu al Institute of Food Technologist's (IFT) la intalnirea anuala de la Chicago, scrie presa internationala. Premiul Industrial Achievment a recunoscut ceea ce juriul a descris ca fiind „o imbunatatire semnificativa in prepararea hranei congelate de buna calitate” bazat pe „intelegerea de catre compania ConAgra a stiintei din spatele gatitului la microunde, a prepararii produsului si a ambalarii acestuia”.

Ambalajul special ConAgra pentru produse ce pot fi incalzite la cuptorul cu microunde este in 2 straturi si optimizeaza calitatea alimentelor separand sosul lichid de celelelate ingrediente congelate.

De asemenea, profesorul Levente Diosady, de la Universitatea din Toronto a castigat premiul Babcock-Hart pentru munca inovativa depusa in domeniul alimentar care a imbunatatit sanatatea si nutritia populatiei, in primul rand in tarile dezvoltate.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...