Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Concept nou pentru congelare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conceptul „totul ambalat intr-o punga” poate scuti consumatorii de timp si efort in cazul produselor congelate si permite procesatorilor sa-si creasca vanzarile prin folosirea pachetelor multipack cu portii separate, sustin oficialii Coopbox Italia. Producatorul de ambalaje spune ca noul sau produs, Aer Bag, a fost inspirat din nevoile unui numar mare de consumatori italieni, care scot carnea din ambalaje pentru a o congela in folii sau in pungi.

„In Italia, continutul unuia din doua pachete de carne este transferat in pungi inainte de a fi congelat, pentru a maximiza utilizarea spatiului in compartimentele congelatorului, insa, acest mod de manipulare in bucatarie poate contamina produsul”, sustine Cesare Vannini, din cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare pentru sisteme de impachetare al companiei Coopbox.

Aer Bag are un film protector atasat de un suport de polistiren, pentru a mentine prezentarea produsului ca in magazin, insa punga se poate detasa de tavita printr-o simpla miscare. Noul ambalaj va fi lansat in 2009, desi compania asteapta patentarea produsului.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...