Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Concept nou pentru congelare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conceptul „totul ambalat intr-o punga” poate scuti consumatorii de timp si efort in cazul produselor congelate si permite procesatorilor sa-si creasca vanzarile prin folosirea pachetelor multipack cu portii separate, sustin oficialii Coopbox Italia. Producatorul de ambalaje spune ca noul sau produs, Aer Bag, a fost inspirat din nevoile unui numar mare de consumatori italieni, care scot carnea din ambalaje pentru a o congela in folii sau in pungi.

„In Italia, continutul unuia din doua pachete de carne este transferat in pungi inainte de a fi congelat, pentru a maximiza utilizarea spatiului in compartimentele congelatorului, insa, acest mod de manipulare in bucatarie poate contamina produsul”, sustine Cesare Vannini, din cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare pentru sisteme de impachetare al companiei Coopbox.

Aer Bag are un film protector atasat de un suport de polistiren, pentru a mentine prezentarea produsului ca in magazin, insa punga se poate detasa de tavita printr-o simpla miscare. Noul ambalaj va fi lansat in 2009, desi compania asteapta patentarea produsului.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...