Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Concept nou pentru congelare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conceptul „totul ambalat intr-o punga” poate scuti consumatorii de timp si efort in cazul produselor congelate si permite procesatorilor sa-si creasca vanzarile prin folosirea pachetelor multipack cu portii separate, sustin oficialii Coopbox Italia. Producatorul de ambalaje spune ca noul sau produs, Aer Bag, a fost inspirat din nevoile unui numar mare de consumatori italieni, care scot carnea din ambalaje pentru a o congela in folii sau in pungi.

„In Italia, continutul unuia din doua pachete de carne este transferat in pungi inainte de a fi congelat, pentru a maximiza utilizarea spatiului in compartimentele congelatorului, insa, acest mod de manipulare in bucatarie poate contamina produsul”, sustine Cesare Vannini, din cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare pentru sisteme de impachetare al companiei Coopbox.

Aer Bag are un film protector atasat de un suport de polistiren, pentru a mentine prezentarea produsului ca in magazin, insa punga se poate detasa de tavita printr-o simpla miscare. Noul ambalaj va fi lansat in 2009, desi compania asteapta patentarea produsului.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...