Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Concurs de pescuit “Cupa Tată & Fiu”-22 Iunie 2013

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 iunie, 2013

LOGO DELTA DIN CARPATI finalDoripesco organizează sâmbătă, 22 iunie 2013, concursul de pescuit pentru copii şi părinţi “Cupa Tată & Fiu”.

Competiţia va începe sâmbătă la ora 7 dimineaţa, iar premierea participanţilor va avea loc la ora 16:00.

„Cupa Tată & Fiu” este dedicată părinţilor şi copiilor de toate vârstele, fiind generic denumită aşa, întrucât participanţii pot fi şi tată-fiică, mamă-fiu, sau mamă-fiică, în funcţie de pasiunea pentru pescuit a membrilor familiei.

„Cupa Tată & Fiu este unul dintre concursurile cu tradiţie ale bălţii nr.4 a complexului piscicol Doripesco, fiind dedicat familiilor şi urmărindu-se apropierea dintre părinţi şi copii. Este foarte important ca aceştia să petreacă o zi frumoasă împreună, în natură, dar mai ales să-şi găsească echilibrul părinte-copil, pentru a forma o echipă (ajutându-se reciproc şi intrând împreună în competiţie, încurajându-se şi bucurându-se pentru fiecare peşte prins). Pe de altă parte, promovăm sistemul catch and release şi dorim să-i educăm atât pe părinţi, dar mai ales pe copii în spiritul concursurilor sportive de pescuit” (Alina Nistorescu, Director de Marketing).

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2012, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat un nou record naţional şi mondial, de 24.744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. Locul I a capturat 2.011,40 kg/96 de ore.

Calendarul competiţional Doripesco din 2013 cuprinde peste 25 de evenimente competiţionale de pescuit.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...