Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Concursul tinerilor macelari din europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, tinerii macelari din Europa au calatorit recent in Olanda pentru a concura un titlu prestigios.

Competitia Internationala a tinerilor macelari, organizata de catre Confederatia Internationala a Macelarilor si tinuta in Urecht, este vazuta ca prima competitie din Europa pentru tinerii macelari intre 18-23 ani. Desfasurata pe parcursul a doua zile, macelari din Austria, Franta, Germania, Olanda, Luxemburg, Elvetia si Marea Britanie, au concurat la 6 discipline, incluzand spargerea si curatarea unui sold de vita, prezentarea de feluri de mancare traditionale si specialitati si prepararea si pregatirea produselor pentru gratar.

Titlul a fost castigat de catre Marco van der Hant din Olanda, iar locul doi a fost ocupat de catre Marco Muller din Elvetia.

Karpaten Meat păstrează tradiția dar adaptează rețeta
Autor: meatmilk  /   joi, 13 decembrie 2018

(Comunicat) Caserolele de carne tocată pentru sarmale sunt deja în vitrină și pot fi achiziționate exclusiv de la măcelăria Meșteșugarii de Gusturi - PRELUNGIREA GHENCEA NR.262, București.   Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care an de an continuă tradițiile culinare și aduc oameni dragi la masă, Karpaten Premium Angus,...

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.   Această investiție și extinderile vor ajuta...