Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Concursul tinerilor macelari din europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, tinerii macelari din Europa au calatorit recent in Olanda pentru a concura un titlu prestigios.

Competitia Internationala a tinerilor macelari, organizata de catre Confederatia Internationala a Macelarilor si tinuta in Urecht, este vazuta ca prima competitie din Europa pentru tinerii macelari intre 18-23 ani. Desfasurata pe parcursul a doua zile, macelari din Austria, Franta, Germania, Olanda, Luxemburg, Elvetia si Marea Britanie, au concurat la 6 discipline, incluzand spargerea si curatarea unui sold de vita, prezentarea de feluri de mancare traditionale si specialitati si prepararea si pregatirea produselor pentru gratar.

Titlul a fost castigat de catre Marco van der Hant din Olanda, iar locul doi a fost ocupat de catre Marco Muller din Elvetia.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...