Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conducerea Casei de Comerț Unirea, convocată de urgență la dialog cu ministrul Oros

Autor: meatmilkvineri, 8 noiembrie, 2019

Serviciul de Presă MADR informează că Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație al Casei de Comerț pentru produse agroalimentare UNIREA S.A., ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

 

Domnii Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coșea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerț pentru produse agroalimentare UNIREA S.A.

 

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea S.A.

 

Această situație de fapt nu va influența sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziția fermierilor pe lanțul de aprovizionare cu produse agroalimentare românești și sănătoase.

Petre Daea: Reinventarea rolului fermierului în acțiunile climatice este urgentă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 octombrie 2019

Prezent la Consiliului informal de la Helsinki, domnul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a sustinut necesitatea stringenta a transmormarii agriculturii in raport cu noile conditii climatice. Iata interventia sa:   Schimbările climatice sunt o realitate, nu o ficțiune. Toți laolaltă și, fiecare în parte, avem răspunderea de a...

S-a aprobat ajutorul FEGA pentru Programul anul școlar 2019-2020
Autor: meatmilk  /   joi, 26 septembrie 2019

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari ca prin decizia Directorului General al APIA nr 693/17.09.2019 a fost aprobat Ghidul destinat solicitanților privind acordarea ajutorului financiar FEGA în cadrul Programului pentru școli al României, Ediția a-II-a, revizia 1, cod AJP1-PPS”...