Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conferința AHDB pentru sectorul de carne din Marea Britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 20 noiembrie, 2013

Ministrul pentru Alimentație și Agricultură al Marii Britanii, George Eustice se va adresa reprezentanților din sectoarele de carne de vită , miel și porc și lanțurilor de aprovizionare cu produse lactate la deschiderea conferinței Outlook 2014 ce va avea loc în februarie anul viitor.

Domnul Eustice va deschide conferința , găzduită în comun de către cele trei divizii pe sectorul zootehniei din UK și anume AHDB – BPEX , DairyCo și EBLEX împreună cu AHDB Market Intelligence.

Programul va explora factorii ce vor afecta afacerile în sectoarele respective , inclusiv problemele din lanțul de aprovizionare , evoluțiile comerciale internaționale și modul în care industria din Marea Britanie poate răspunde la noile oportunități și amenințări .

În cadrul sesiunii plenare , Warren Anderson , vice- președinte al lanțului de aprovizionare pentru McDonalds va analiza modul în care lanțul de aprovizionare din Marea Britanie pentru produsele de origine animală a răspuns la provocările cu care s-a confruntat în ultimele 18 luni și ce va însemna asta pentru viitor . Richard Brown , directorul GIRA va vorbi despre modul în care acordurile de liber schimb și alte evoluții afectează industria din Marea Britanie. Sesiuni de dezbateri separate vor urma unde se vor face previziuni specifice fiecărui sector .
Președintele AHDB, John Godfrey a declarat : ” Conferința AHDB este un eveniment cheie în calendarul industriei de anul viitor și suntem încântați că domnul Ministru și o serie de experți de renume din industrie vor fi alături de noi la eveniment pentru a vorbi cu privire la aspectele -cheie care sunt importante și relevante pentru membrii noștri.

” Inteligența de piață joacă un rol crucial în definirea unor decizii de afaceri, iar această conferința se va concentra pe probleme care sunt considerate a fi utile pentru dezvoltarea industriilor de carne de vită , oaie , porc și produse lactate în cursul anului viitor . ”

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...