Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferinta eblex export focusata pe africa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Atentia a fost focusata pe Africa ca si piata emergenta pentru exporturile de carne din UK, anul acesta la Conferinta EBLEX Export din Stoneleigh Park (Anglia), informeaza GlobalMeatNews.

In prezentarea sa Este Africa urmatoarea China?, Șeful Departamentului de Servicii Export al Eblex, Jean- Pierre Garnier, a discutat despre posibilitatile de a face afaceri cu Africa iar asta ar putea aduce o serie de beneficii pietei de export din UK, datorita populatiei mari si in continua crestere din Africa.

Garnier a declarat: Este o diferenta in crestere intre populatia in crestere, cererea pentru produse alimentare si cresterea rezultatelor in sectorul agricol. Bunastarea in Africa este in crestere datorita preturilor mari al comoditatilor, la fel este si cererea pentru proteine.

Consumul de carne de vita in Africa este de aproximativ 5 milioane tone pe an, care echivaleaza la 5 kg de persoana pe an. Totodata, Garnier prezice ca asta este datorita cresterii populatiei in Africa si cresterea tendintei lor de a consuma produse din Occident.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...