Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferinta eblex export focusata pe africa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Atentia a fost focusata pe Africa ca si piata emergenta pentru exporturile de carne din UK, anul acesta la Conferinta EBLEX Export din Stoneleigh Park (Anglia), informeaza GlobalMeatNews.

In prezentarea sa Este Africa urmatoarea China?, Șeful Departamentului de Servicii Export al Eblex, Jean- Pierre Garnier, a discutat despre posibilitatile de a face afaceri cu Africa iar asta ar putea aduce o serie de beneficii pietei de export din UK, datorita populatiei mari si in continua crestere din Africa.

Garnier a declarat: Este o diferenta in crestere intre populatia in crestere, cererea pentru produse alimentare si cresterea rezultatelor in sectorul agricol. Bunastarea in Africa este in crestere datorita preturilor mari al comoditatilor, la fel este si cererea pentru proteine.

Consumul de carne de vita in Africa este de aproximativ 5 milioane tone pe an, care echivaleaza la 5 kg de persoana pe an. Totodata, Garnier prezice ca asta este datorita cresterii populatiei in Africa si cresterea tendintei lor de a consuma produse din Occident.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...