Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferinta eblex export focusata pe africa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Atentia a fost focusata pe Africa ca si piata emergenta pentru exporturile de carne din UK, anul acesta la Conferinta EBLEX Export din Stoneleigh Park (Anglia), informeaza GlobalMeatNews.

In prezentarea sa Este Africa urmatoarea China?, Șeful Departamentului de Servicii Export al Eblex, Jean- Pierre Garnier, a discutat despre posibilitatile de a face afaceri cu Africa iar asta ar putea aduce o serie de beneficii pietei de export din UK, datorita populatiei mari si in continua crestere din Africa.

Garnier a declarat: Este o diferenta in crestere intre populatia in crestere, cererea pentru produse alimentare si cresterea rezultatelor in sectorul agricol. Bunastarea in Africa este in crestere datorita preturilor mari al comoditatilor, la fel este si cererea pentru proteine.

Consumul de carne de vita in Africa este de aproximativ 5 milioane tone pe an, care echivaleaza la 5 kg de persoana pe an. Totodata, Garnier prezice ca asta este datorita cresterii populatiei in Africa si cresterea tendintei lor de a consuma produse din Occident.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...