Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferința IFS 2016 s-a bucurat de un real succes

Autor: Meat MIlkjoi, 26 mai, 2016

În ziua de 25 mai, la București, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței IFS, organizată de Inaq Consulting, eveniment care s-a dovedit a fi nu doar un real succes, reunind în sala lucrărilor peste 250 de participanți, ci și un pas real în excelența în producție, comerț și, per total, în afaceri, prin informațiile de specialitate care au fost aduse în fața auditoriului.

 

De fapt, aceasta a fost și ideea de bază a evenimentului din acest an: Certificarea IFS nu este un moft, nu este nici o obligație, dar poate fi definitorie pentru o afacere de succes care pune în prim-plan ingredientele succesului:  calitatea muncii, calitatea produsului și siguranța lui, calitatea actului de retail și satisfacția consumatorului.

 

Referitor la eveniment, domnul Ionuț Nache, Manager General al Inaq Consulting și organizator principal al evenimentului, ne-a declarat:

 

”Pentru noi, cea de-a treia ediție a Conferinței IFS reprezintă întâlnirea cu principalii jucători din piața de retail, furnizori de food și non-food pentru mărfurile marcă privată, furnizori certificați IFS sau care urmează să se certifice. Cu această ocazie, avem posibilitatea de a le transmite tuturor ultimele noutăți pe care le avem de la partenerul nostru, IFS Management GmbH-Germania, care este proprietarul schemei de certificări IFS, precum și aducerea în atenție a unor prezentări din domeniu, strict legate de abordarea cerințelor IFS, soluții, analize ale produselor alimentare și nealimentare. Ca noutate, vom aborda subiectele legate de noua versiune a standardului IFS-HPC, din domeniul produselor non-alimentare, dar și detalii legate de programul IFS de Integritate, o prezentare a situației din Europa, plus detalierea experienței Poloniei, din perspectiva IFS.”

 

Dar, iată temele discutate la IFS 2016:

IFS 1.2
– Apariția versiunii 2 a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra în vigoare în luna Octombrie 2016, urmând ca începând cu 1 Ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate să fie cele bazate pe aceasta versiune.

– Situatia certificarilor IFS Broker si IFS Logistics la nivel mondial si european. Situatia cererilor de certificare pe acest domeniu in Romania.

– IFS Cerința retailerilor pentru furnizorii de marca proprie – Oana Barna,Team Leader Quality Management Rewe Group

– Cele mai întâlnite abateri față de cerințele standardului IFS la producătorii certificați IFS – Mihaela Ardeleanu, Auditor IFS

– Prezentarea cursurilor organizate de INAQ Consulting ca IFS Trainingcenter în 2016 – Ionuț Nache, Director General INAQ Consulting

– Noua procedură de retragere – rechemare, protocolul cu AMRCR –ANSVSA – Florin Căpățână, Vicepreședinte AMRCR

– Informații nutriționale, analiză sau calcul / Contaminanți – Prezentare ICA Research & Development

– Cerinte si posibilitati de testare a conformitatii ambalajelor si materialelor care intra in contact cu alimentele, IBA Bucuresti.

IFS 1.3
– Sisteme Sika pentru constructii si finisaje in industria alimentara , SIKA România

– Standarde Globale GS1 – Suport pentru Auditul IFS – Trasabilitate, GS1 România

– Determinarea corpurilor străine și verificarea cantitativă

– Managementul alergenilor

– IFS și igiena, sistem în sistem

– Controlul Dăunătorilor din perspectiva IFS

IFS 1.4

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

Inaq Consultig: În premieră, cursurile IFS Food 6.1, în zilele de 26, 27 februarie, la Sibiu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 februarie 2018

(Comunicat) INAQ Consulting – IFS Training Center organizează primele cursuri IFS Food versiunea 6.1 în România, următoarea serie fiind programată să se desfășoare la Sibiu, în zilele de 26 și 27 februarie.   Cui se adreseaza? Experților interesați din industria alimentară sau alte domenii comerciale relevante care...