Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferința infoPACK 2017 te așteaptă să dezbați cele mai acute teme ale Industriei de ambalaje

Autor: meatmilkvineri, 21 iulie, 2017

După cum am anunțat, în zilele de 9 și 10 noiembrie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, agenția infoGROUP și revista infoPACK vor organiza Conferința Internațională infoPACK 2017, care se va desfășura sub genericul ”Ingredientele succesului: Ambalaj, Produs, Profit”. Potrivit conceptului, programul evenimentului va fi marcat de momente cât se poate de incitante și interesante.

 

Astfel, prima Ședință generală din dimineața zilei de 9 noiembrie va purta titlul ”Soluții istețe = Performanță + Profit”. În cadrul acesteia, furnizorii de tehnologii de ambalare vor detalia asistenței aflată în sală informații legate de ultimele oferte de tehnologii și servicii din domeniul ambalajelor.

 

A doua Ședință generală a zilei, care va purta genericul ”Tehnologie + Inovație = Eficiență + Responsabilitate”, va prilejui o nouă serie de prezentări comerciale susținute de reprezentanți ai companiilor de ambalaje prezente la manifestare.

 

Cu siguranță, sub titlul ”Veleități ale ambalajelor active și inteligente în Industria alimentară”, workshop-ul tehnologic care va avea loc în după-amiaza zilei de 9 noiembrie va fi deosebit de interesant, pe tema sugerată de organizatori pliindu-se, în finalul momentului, și o prezentare de companie.

 

Prima zi a conferinței se va încheia cu dezbaterea cu titlul ”Cum scoatem Industria ambalajelor din sacoșa indiferenței guvernanților?”, în care reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, dar și ai industriilor beneficiare (carne, lapte, ape minerale, bere etc.), vor dialoga cu reprezentanți ai Ministerului Mediului, ai Ministerului Dezvoltării și cei ai Ministerului Fondurilor Europene care vor fi invitați la eveniment.

 

Și ziua de 10 noiembrie va fi marcată de momente de vârf. Lucrările vor debuta cu workshop-ul tehnologic ”Impactul tehnologiei de print asupra siguranței produsului”, iar, după o mică pauză de cafea, va fi urmat de workshop-ul  ”Tehnologii de termoformare cu aplicații multiple”, organizatorii fiind convinși că speaker-ii invitați vor oferi informații tehnologice și științifice deosebit de interesante și utile, alături de cei care vor susține scurte prezentări comerciale de companie, pe temele anunțate mai sus.

 

Ultimul moment al Conferinței va fi Masa rotundă care va fi televizată în direct și care va purta titlul ”Cum scoatem reciclarea din groapa de gunoi a economiei?”. În dezbatere, actorii principali vor fi reprezentanții Ministerului Mediului și ai asociațiilor profesionale din domeniul ambalajelor și din domeniile beneficiarilor de tehnologii de ambalare, asistența fiind invitată să intervină și să participe activ la discuții, pentru a putea identifica acele măsuri care pot debloca situația dezastruasă în care se află România, din acest punct de vedere, reciclarea și, mai ales, pentru a identifica acele instrumente menite să elibereze de poveri fiscale companiile din întreaga economie națională.

 

Vă invităm, așadar, să vă înscrieți la Conferința Internațională infoPACK 2017.

Detalii și informații suplimentare pe www.infopack.ro/conferinta/

La București a avut loc Conferința UECBV & YEMCo
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 23 octombrie 2017

În zilele de 19 și 20 octombrie, la București, a avut loc Conferința Internațională UECVB @YEMCo, gazdele evenimentului fiind APCPR, condus de domnul Ioan Ladoși, și ACEBOP. Invitatul de onoare al acestui eveniment de importanță europeană a fost Comusarul European pentru Sănătate și Siguranță Alimentară, domnul Vytenis...

10 octombrie, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”
Autor: meatmilk  /   luni, 9 octombrie 2017

(Comunicat) Anul acesta se va sărbători pentru prima dată pe 10 octombrie „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază...