Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferinta internationala infoaliment-meat&milk 2012-06-19: opiniile participantilor, la final de eveniment

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Acum, dupa inchiderea lucrarilor Conferintei infoALIMENT, opiniile participantilor sunt de cel mai mare ajutor pentru ca, pe viitor, sa eliminam orice disfunctionalitate, orice element negativ, pentru a putea organiza actiuni viitoare la cele mai inalte standarde de calitate. Potrivit raspunsurilor completate de oaspetii Conferintei, redam mai jos cateva dintre opiniile acestora privitoare la manifestarea organizata de noi.
Doamna Floarea Orbulet, Director de vanzari la Valdo Impex, considera

nivelul workshop-ului la care domnul Director General Liviu Nastase a sustinut o comunicare, ca fiind foarte bun. Doamna Orbulet a apreciat drept foarte bune si utile intalnirile dintre fermieri si procesatori, subliniind utilitatea vizitelor in ferme, vizite organizate in cadrul programului infoTRIP si sugerand ca, pe viitor, sa se efectueze astfel de vizite si in fabrici de industrializare a laptelui.

La randul sau, domnul Aur Raducu, Directorul de vanzari al filialei romanesti a companiei Kallos Papadopoulos, a apreciat ca buna, spre foarte buna, intreaga manifestare, notand in chestionar: Fiind prima editie, a fost firesc sa existe si unele sincope. Dar, sedintele generale au fost de o foarte buna factura. Pentru domnul Raducu, deosebit de utila si interesanta i s-a parut intalnirea cu directorul ANSVSA, Constantin Savu, dar si comunicarea acestuia sustinuta in workshop.

Doamna Iulia Ionescu, Director General al TUVKarpat, a apreciat ca excelente workshop-urile la care a participat. Acelasi calificativ l-a dat atitudinii organizatorilor, faptul ca a putut cunoaste si interactiona cu reprezentanti a numeroase companii, adaugand: Numarul si calibrul personalitatilor prezente mi-au depasit cu mult asteptarile, fiind impresionata de faptul ca ati reusit sa le aduceti la eveniment De abia astept editia viitoare, pentru a reantalni exceptionala echipa a agentiei infoALIMENT.

Doamna Simona Ehman, reprezentanta companiei germane Kraiburg Elastik GMbH, a acordat calificative bune si foarte bune componentelor evenimentului, considerand ca foarte utile dialogurile dintre participanti, contactele de afaceri stabilite si vizitele in cele doua ferme.
Pe masura ce vom primi si alte opinii, le vom pune in pagina, neomitand opiniile negative.

ESM: Carrefour România deschide un nou hipermarket în Satu Mare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Potrivit European Supermarket Magazine, Carrefour România a anunțat deschiderea unui nou hipermarket în Satu Mare. Magazinul de 7.500 de metri pătrați este cel de-al 34-lea hypermarket Carrefour care se deschide în țară.   Într-o declarație, Carrefour a spus că a mărit "magia gastronomică" în magazin, oferind o gamă mai...

FAO: Progresele privind securitatea alimentară și nutriția stagnează în Europa
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 decembrie 2018

(Comunicat) Peste 14 milioane de adulți și circa 4,7 milioane de copii din Europa și Asia Centrală suferă de nesiguranță alimentară severă - așa cum este definită de Scala de Experiență în Insecuritatea Alimentară (FIES în engleză) potrivit unui raport publicat astăzi de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și...

Conferinta internationala infoaliment-meat&milk 2012-06-19: opiniile participantilor, la final de eveniment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Acum, dupa inchiderea lucrarilor Conferintei infoALIMENT, opiniile participantilor sunt de cel mai mare ajutor pentru ca, pe viitor, sa eliminam orice disfunctionalitate, orice element negativ, pentru a putea organiza actiuni viitoare la cele mai inalte standarde de calitate. Potrivit raspunsurilor completate de oaspetii Conferintei, redam mai jos cateva dintre opiniile acestora privitoare la manifestarea organizata de noi.
Doamna Floarea Orbulet, Director de vanzari la Voldo Impex. considera

nivelul workshop-ului la care domnul Director General Liviu Nastase a sustinut o comunicare, ca fiind foarte bun. Doamna Orbulet a apreciat drept foarte bune si utile intalnirile dintre fermieri si procesatori, subliniind utilitatea vizitelor in ferme, vizite organizate in cadrul programului infoTRIP si sugerand ca, pe viitor, sa se efectueze astfel de vizite si in fabrici de industrializare a laptelui.

La randul sau, domnul Aur Raducu, Directorul de vanzari al filialei romanesti a companiei Kallos Papadopoulos, a apreciat ca buna, spre foarte buna, intreaga manifestare, notand in chestionar: Fiind prima editie, a fost firesc sa existe si unele sincope. Dar, sedintele generale au fost de o foarte buna factura. Pentru domnul Raducu, deosebit de utila si interesanta i s-a parut intalnirea cu directorul ANSVSA, Constantin Savu, dar si comunicarea acestuia sustinuta in workshop.

Doamna Iulia Ionescu, Director General al TUVKarpat, a apreciat ca excelente workshop-urile la care a participat. Acelasi calificativ l-a dat atitudinii organizatorilor, faptul ca a putut cunoaste si interactiona cu reprezentanti a numeroase companii, adaugand: Numarul si calibrul personalitatilor prezente mi-au depasit cu mult asteptarile, fiind impresionata de faptul ca ati reusit sa le aduceti la eveniment De abia astept editia viitoare, pentru a reantalni exceptionala echipa a agentiei infoALIMENT.

Doamna Simona Ehman, reprezentanta companiei germane Kraiburg Elastik GMbH, a acordat calificative bune si foarte bune componentelor evenimentului, considerand ca foarte utile dialogurile dintre participanti, contactele de afaceri stabilite si vizitele in cele doua ferme.
Pe masura ce vom primi si alte opinii, le vom pune in pagina, neomitand opiniile negative.

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.   Această investiție și extinderile vor ajuta...

FAO: Emisiile de gaze din fermele de lapte au scăzut la nivel global
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 12 decembrie 2018

O nouă analiză a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), demonstrează o scădere a intensității emisiilor de gaze de seră, cauzate de exploatațiile zootehnice și, în special, de cele din zona de producție a laptelui. Studiul a fost comandat de grupul de inițiativă ”Cadrul de Sustenabilitate al...

INSSE: Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul în luna octombrie 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 decembrie 2018

(Comunicat) În luna octombrie 2018, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 2,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,3%.   Faţă de luna...

ESM: Carrefour România deschide un nou hipermarket în Satu Mare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Potrivit European Supermarket Magazine, Carrefour România a anunțat deschiderea unui nou hipermarket în Satu Mare. Magazinul de 7.500 de metri pătrați este cel de-al 34-lea hypermarket Carrefour care se deschide în țară.   Într-o declarație, Carrefour a spus că a mărit "magia gastronomică" în magazin, oferind o gamă mai...

FAO: Progresele privind securitatea alimentară și nutriția stagnează în Europa
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 decembrie 2018

(Comunicat) Peste 14 milioane de adulți și circa 4,7 milioane de copii din Europa și Asia Centrală suferă de nesiguranță alimentară severă - așa cum este definită de Scala de Experiență în Insecuritatea Alimentară (FIES în engleză) potrivit unui raport publicat astăzi de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și...