Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conferința Meat.Milk-ediția a IX-a, va avea loc în zilele de 7 și 8 mai 2020

Autor: meatmilkluni, 13 ianuarie, 2020

Agenția infoGROUP informează că a IX-a ediție a Expo-Conferintei Internationale Meat.Milk. se va desfășura în zilele de 7 și 8 mai 2020, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Ca de fiecare dată, evenimentul va reuni elita profesioniștilor din cele două sectoare, fie că ne referim la fermieri, procesatori, furnizori de tehnologii și materii prime, reprezentanți ai marelui retail, ai asociațiilor profesionale și ai autorităților statului.

 

Din lista momentelor acestei ediții nu vor lipsi prezentările de companii, secțiunea B2B Expo, Movie Meat.Milk, Forum Retail, dialogul direct cu reprezentanți ai MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Romalimenta, ARC, APRIL, APCPR, FCBR, APAR, ACEBOP, Gala Premiilor Meat.Milk sau minutele de networking, însă, organizatorii pregătesc un program îmbunătățit, menit să faciliteze identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor tuturor participanților.

 

Tematica generală, titlul ediției din 2020 și programul detaliat vor fi anunțate în perioada imediat următoare. Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, office@infogroup.ro și la telefon: 021.223.25.21.

Vă așteptăm cu drag la Meat.Milk 2018!
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

Joi, la ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov se va da startul celei de-a VII-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, acolo unde se va reuni elita oamenilor de afaceri din cele două sectoare.   Evenimentul se bucură de cele mai prestigioase parteneriate, după cum urmează: Partener Platinum: Agricola Bacău....

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...