Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!

Autor: meatmilkvineri, 16 februarie, 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.

 

Fiecare zi va debuta cu câte o ședință generală. În după-amiaza primei zile vor fi organizate workshop-urile Carne și Lapte. Ulterior, cei interesați de discuții bilaterale vor fi invitați în Business Corner, locul special amenajat de organizatori.

 

În cea de-a doua zi, după ședința generală, va avea loc secțiunea ”Liber la cuvânt”, în care reprezentanți ai autorităților vor răspunde întrebărilor puse de participanți. Secțiunea va fi urmată de turul oficial al standurilor din zona Expo, iar ziua se va termina cu o Masă rotundă care va fi televizată în direct de Agro TV. Nici de această dată nu vor lipsi secțiunea Movie Meat Milk și nici orele alocate pentru networking, discuții de afaceri sau relaxare. Ca în fiecare an, cina festivă va găzdui Gala Premiilor Meat Milk.

 

Detalii despre evenimentul care se va desfășura după un concept mult îmbunătățit, puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

 

10 octombrie, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”
Autor: meatmilk  /   luni, 9 octombrie 2017

(Comunicat) Anul acesta se va sărbători pentru prima dată pe 10 octombrie „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază...

APCPR și ACEBOP vor fi gazdele Adunării Generale a UECVB
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 octombrie 2017

În data de 20 octombrie 2017, la Hotel Caro, București se va desfășura Adunarea Generală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV), eveniment organizat în premieră în România şi la care vor participa reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state membre UE.   În calitate de membru UECBV,...