Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!

Autor: meatmilkvineri, 16 februarie, 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.

 

Fiecare zi va debuta cu câte o ședință generală. În după-amiaza primei zile vor fi organizate workshop-urile Carne și Lapte. Ulterior, cei interesați de discuții bilaterale vor fi invitați în Business Corner, locul special amenajat de organizatori.

 

În cea de-a doua zi, după ședința generală, va avea loc secțiunea ”Liber la cuvânt”, în care reprezentanți ai autorităților vor răspunde întrebărilor puse de participanți. Secțiunea va fi urmată de turul oficial al standurilor din zona Expo, iar ziua se va termina cu o Masă rotundă care va fi televizată în direct de Agro TV. Nici de această dată nu vor lipsi secțiunea Movie Meat Milk și nici orele alocate pentru networking, discuții de afaceri sau relaxare. Ca în fiecare an, cina festivă va găzdui Gala Premiilor Meat Milk.

 

Detalii despre evenimentul care se va desfășura după un concept mult îmbunătățit, puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

 

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...

Au început înscrierile la Conferința Internațională Meat & Milk 2018!
Autor: meatmilk  /   joi, 2 noiembrie 2017

Agenția infoGROUP, editor al revistei Meat.Milk., anunță începerea campaniei de înscriere la cea de-a VII ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment central al industriilor de carne și lapte ale României care se va defășura în zilele de 10-11 mai 2018 la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Concepută după un format...