Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!

Autor: meatmilkvineri, 16 februarie, 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.

 

Fiecare zi va debuta cu câte o ședință generală. În după-amiaza primei zile vor fi organizate workshop-urile Carne și Lapte. Ulterior, cei interesați de discuții bilaterale vor fi invitați în Business Corner, locul special amenajat de organizatori.

 

În cea de-a doua zi, după ședința generală, va avea loc secțiunea ”Liber la cuvânt”, în care reprezentanți ai autorităților vor răspunde întrebărilor puse de participanți. Secțiunea va fi urmată de turul oficial al standurilor din zona Expo, iar ziua se va termina cu o Masă rotundă care va fi televizată în direct de Agro TV. Nici de această dată nu vor lipsi secțiunea Movie Meat Milk și nici orele alocate pentru networking, discuții de afaceri sau relaxare. Ca în fiecare an, cina festivă va găzdui Gala Premiilor Meat Milk.

 

Detalii despre evenimentul care se va desfășura după un concept mult îmbunătățit, puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

 

La Meat Milk 2018 s-a reunit elita sectoarelor de carne și lapte
Autor: meatmilk  /   marți, 15 mai 2018

În zilele de 10 și 11 mai, la Poiana Brașov, în organizarea agenției infoGROUP a avut loc cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care s-a desfășurat sub genericul Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței.   Eveniment de cel mai înalt...

Vă așteptăm cu drag la Meat.Milk 2018!
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

Joi, la ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov se va da startul celei de-a VII-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, acolo unde se va reuni elita oamenilor de afaceri din cele două sectoare.   Evenimentul se bucură de cele mai prestigioase parteneriate, după cum urmează: Partener Platinum: Agricola Bacău....