STEFAN VAJU

CEO, Chairman of the Board EVW Holding

Provenit din agribusiness, un mediu la fel de dinamic si competitiv precum cel in care activeaza acum, domnul Stefan Vaju s-a dezvoltat în cadrul echipei Cargill Feed & Nutrition Romania, unde a ocupat de la inceput pozitii in Top Management: Country Sales Manager B2B & Retail si Country Commercial Leader.
Rezultatele obtinute si experienta acumulata, coroborate cu spiritul sau antreprenorial si o vadita inclinatie spre dezvoltarea echipelor, l-au recomandat pentru a prelua fraiele business-ului EVW Holding, avand, prin natura pozitiilor ocupate anterior o legatura permanenta cu business-ul de transport si impartasind pasiunea pentru automotive.
In viziunea domnului Stefan Vaju, procesul de dezvoltare al companiei, in contextul actual extrem de competitiv, trebuie sa fie continuu: “Atunci cand vorbim despre dezvoltarea organica a companiei, putem sa o facem in contextul unui leadership performant si un management intern caracterizat de masuri coerente si concrete. Iar, cand ne referim la EVW Holding, discutam despre un grup prezent in Romania de peste doua decenii, care a crecut foarte mult; o afacere de familie sustinuta de trei actionari, in care dezvoltarea s-a realizat organic de la an la an. Astazi, acest grup este unul dintre cele mai importante din Romania pe segmentul automotive.”
In Sedinta generala din dimineata zilei de 25 mai, domnul Stefan Vaju va sustine comunicarea cu titlul ”Cine si cum ne transporta mancarea?“, in care va prezenta oferta companiei pe care o reprezinta. Totodata, participarea EVW Holding va fi marcata si de proiectia unui film de companie, in cadrul sectiunii Movie Meat & Milk.