Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conflict de munca la avicola buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei fermierului, AGROSTAR a declansat conflictul de munca la Avicola Buzau si va depune plangere penala impotriva conducerii societatii, ca urmare a refuzului acesteia de a negocia contractul colectiv de munca.

Potrivit contractului colectiv de munca, salariul minim al angajatilor ar fi trebuit sa creasca de la 705 lei la 725 lei inca de anul.

Joi, 14 iulie, a avut loc medierea la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), asa cum prevede legea, dar s-a incheiat fara nici un rezultat. Reprezentantii societatii nu au recunoscut ca exista conflict de munca si nu au recunoscut nici reprezentarea de catre AGROSTAR a salariatilor declara presedintele AGROSTAR Niculae Ștefan.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...