Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conflict de munca la avicola buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei fermierului, AGROSTAR a declansat conflictul de munca la Avicola Buzau si va depune plangere penala impotriva conducerii societatii, ca urmare a refuzului acesteia de a negocia contractul colectiv de munca.

Potrivit contractului colectiv de munca, salariul minim al angajatilor ar fi trebuit sa creasca de la 705 lei la 725 lei inca de anul.

Joi, 14 iulie, a avut loc medierea la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), asa cum prevede legea, dar s-a incheiat fara nici un rezultat. Reprezentantii societatii nu au recunoscut ca exista conflict de munca si nu au recunoscut nici reprezentarea de catre AGROSTAR a salariatilor declara presedintele AGROSTAR Niculae Ștefan.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...