Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conflict de munca la avicola buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei fermierului, AGROSTAR a declansat conflictul de munca la Avicola Buzau si va depune plangere penala impotriva conducerii societatii, ca urmare a refuzului acesteia de a negocia contractul colectiv de munca.

Potrivit contractului colectiv de munca, salariul minim al angajatilor ar fi trebuit sa creasca de la 705 lei la 725 lei inca de anul.

Joi, 14 iulie, a avut loc medierea la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), asa cum prevede legea, dar s-a incheiat fara nici un rezultat. Reprezentantii societatii nu au recunoscut ca exista conflict de munca si nu au recunoscut nici reprezentarea de catre AGROSTAR a salariatilor declara presedintele AGROSTAR Niculae Ștefan.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...