Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conservanti anti-rancezire pentru ready-meal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Vitiva produce si vinde un conservant natural, Viv OX 4 care ofera protectie preparatelor de tip ready-meal impotriva rancezirii. Formula pe baza de uleiuri solubile si apa ajuta la crestere vietii de raft a produselor semi-preparate, pastrand in acelasi timp caracteristicile organoleptice ale acestora.

Potrivit producatorului, durata de expunere la raft pentru un produs de tip ready-meal in care a fost adaugat si conservantul Viv OX 4 creste de doua pana la cinci ori, fara ca acesta sa isi piarda gustul sau aroma.

Producatorii dezvolta segmentul ready-meals deoarece este mult mai convenabil pentru consumatori sa cumpere mancare tip homemade, care implica folosirea de ingrediente locale si proaspete. Astfel cererea pentru produse proaspete inca ramane trend-ul in segmentul ready meals, care isi mentine tendinta de crestere.

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...

Hochland va participa la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Liderul național de pe piața brânzeturilor din România, Hochland, va participa și în acest an la Expo-zonferința Internațională Meat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Hochland Group   Compania Hochland a luat nastere in 1927, cand Georg Summer si Robert Reich au...