Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Conservanti anti-rancezire pentru ready-meal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Vitiva produce si vinde un conservant natural, Viv OX 4 care ofera protectie preparatelor de tip ready-meal impotriva rancezirii. Formula pe baza de uleiuri solubile si apa ajuta la crestere vietii de raft a produselor semi-preparate, pastrand in acelasi timp caracteristicile organoleptice ale acestora.

Potrivit producatorului, durata de expunere la raft pentru un produs de tip ready-meal in care a fost adaugat si conservantul Viv OX 4 creste de doua pana la cinci ori, fara ca acesta sa isi piarda gustul sau aroma.

Producatorii dezvolta segmentul ready-meals deoarece este mult mai convenabil pentru consumatori sa cumpere mancare tip homemade, care implica folosirea de ingrediente locale si proaspete. Astfel cererea pentru produse proaspete inca ramane trend-ul in segmentul ready meals, care isi mentine tendinta de crestere.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...