Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Constantin: ”Problema fondurilor europene va fi discutată și cu oierii”

Autor: Meat MIlkmarți, 29 iulie, 2014

(Agerpres) Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, le-a promis crescătorilor de ovine că va ţine cont de dorinţele acestora şi că se va consulta cu ei pe tema fondurilor europene care vor fi acordate în perioada 2014-2020.

„Am vorbit cu producătorii. Vom avea o dezbatere mai mare cu oierii. Este o perioadă în care trebuie să discutăm foarte mult cu ei, s-a reformat Politica Agricolă Comună, intrăm pe un nou exerciţiu financiar 2014 – 2020, trebuie să cunoască şi dânşii care sunt avantajele pe care le pot avea prin fonduri europene, dar în egală măsură trebuie să luăm şi noi de la dânşii punctele de vedere, astfel încât fondurile care vin, măsurile pe care le luăm pe următorii şapte ani de zile să fie în conformitate cu aşteptările pe care ei le au”, a declarat Daniel Constantin, după întâlnirea cu oierii, la cea de-a 44-a ediţie a Festivalului „Sus pe muntele din Jina”, din judeţul Sibiu.

„(…) În primul rând am venit pentru că aici sunt cei mai mulţi oieri din ţară şi e un fel de fabrică de oieri aici. În toate colţurile ţării unde am fost am întâlnit oameni care fie au plecat de aici, fie au rude aici, fie s-au pregătit în această zonă. (…) Este o tradiţie pe care au păstrat-o de sute de ani”, a spus Daniel Constantin despre comuna Jina din judeţul Sibiu.La Festivalul „Sus pe muntele din Jina”, ajuns anul acesta la a 44-a ediţie, au venit oieri din şapte judeţe.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...