Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Consultanţă în vederea obținerii ajutorului de Minimis

Autor: Meat MIlkluni, 2 decembrie, 2013

Între 7 şi 8 decembrie 2013, Euro Best Team organizează, în Bucureşti un workshop, în care cei prezenţi vor fi învăţaţi să scrie o cerere de finanţare pentru accesarea ajutoarelor de Minimis.

Participanţii sunt încurajaţi sa vina cu ideea de proiect astfel încât, pe parcursul cursului, să aibă posibilitatea să structureze un plan de investiţii, să completeze corect formularele, cererea de acord pentru finanţare, studiul tehnico-economic, indicatorii financiari precum şi să elaboreze o strategie de management pentru implementarea proiectului. În cadrul cursului participanţii vor învăţa să completeze cererea de plată a ajutorului de MINIMIS şi vor elabora agenda de implementare a investiţiei.

Potrivit organizatorilor, workshop-ul se susţine ca urmare a numeroaselor solicitări de consultanţa înaintate catre EBT, în contextuîîntreprinderile mici şi mijlocii, şi vizează perioada bugetară 2014 – 2016, noteaza Agroazi.

Cursul se adresează managerilor, angajatilor de companii, consultanţilor, expertilor financiari, experţilor de achiziţi publice şi altor categorii de persoane dornice să înveţe să scrie proiecte pentru IMM-uri.

Conform celei mai noi hotărâri de Guvern ( 848/2013) de ajutorul de stat vor beneficia minim 1.111 de IMM-uri. Fondurile necesare vor fi cuprinse in bugetul anului 2014 şi se ridică la 500 de milioane de lei. Noua schema de minimis va fi pusa în aplicare cu ajutorul Oficiilor Teritoriale pentru IMM.(Mai multe, pe www.agroazi.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...