Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Consumatorii nu apreciaza colorantii alimentari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii de alimente si bauturi din lume opteaza din ce in ce mai mult pentru coloranti naturali, deoarece consumatorii nu apreciaza ingredientele si aditivii artificiali, scrie magazinul Progresiv citand Leatherhead Food International.

Raportul companiei Leatherhead Food International arata ca piata globala a colorantilor alimentari a crescut cu 2,1% in 2009, totalizand 1,450 milioane dolari si a urcat cu 16 procente ca valoare, comparativ cu nivelul din 2005. Piata pentru coloranti naturali a crescut cu aproape 35% in aceeasi perioada.

Industria alimentara reprezinta mai mult de doua treimi din intreaga piata a colorantilor (67%), comparativ cu industria bauturilor racoritoare (28%) si cea a bauturilor alcoolice (5%). SUA si Europa raman principalele piete ale acestor ingrediente (64% din vanzari), dar cererea este in crestere.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...