Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Consumatorii nu apreciaza colorantii alimentari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii de alimente si bauturi din lume opteaza din ce in ce mai mult pentru coloranti naturali, deoarece consumatorii nu apreciaza ingredientele si aditivii artificiali, scrie magazinul Progresiv citand Leatherhead Food International.

Raportul companiei Leatherhead Food International arata ca piata globala a colorantilor alimentari a crescut cu 2,1% in 2009, totalizand 1,450 milioane dolari si a urcat cu 16 procente ca valoare, comparativ cu nivelul din 2005. Piata pentru coloranti naturali a crescut cu aproape 35% in aceeasi perioada.

Industria alimentara reprezinta mai mult de doua treimi din intreaga piata a colorantilor (67%), comparativ cu industria bauturilor racoritoare (28%) si cea a bauturilor alcoolice (5%). SUA si Europa raman principalele piete ale acestor ingrediente (64% din vanzari), dar cererea este in crestere.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...