Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Consumul de carne de porc, indicat in lupta impotriva diabetului de tip 2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un regim alimentar bogat in proteine, cu consum regulat de carne de porc si exercitii fizice poate ajuta bolnavii de diabet de tip 2 sa piarda in greutate, arata un nou studiu medical. Studiul a fost realizat in Australia si a relevat ca bolanvii de diabet de tip 2, asociat cu o greutate corporala peste limite sau chiar obezitate pot beneficia de pe urma unui regim alimentar care sa includa consumul regulat de carne de porc. In plus, studiul releva ca un consum regulat de carne de porc poate reduce riscurile asociate acestui tip de diabet. Raportul, care are la baza carnea de porc achizitionata din magazinele din Australia, releva ca in carnea de porc se gasesc vitamine esentiale ca B12 si B6, minerale ca zinc si selenium si nutrienti ca fier si magneziu.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...