Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Consumul de carne de porc, indicat in lupta impotriva diabetului de tip 2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un regim alimentar bogat in proteine, cu consum regulat de carne de porc si exercitii fizice poate ajuta bolnavii de diabet de tip 2 sa piarda in greutate, arata un nou studiu medical. Studiul a fost realizat in Australia si a relevat ca bolanvii de diabet de tip 2, asociat cu o greutate corporala peste limite sau chiar obezitate pot beneficia de pe urma unui regim alimentar care sa includa consumul regulat de carne de porc. In plus, studiul releva ca un consum regulat de carne de porc poate reduce riscurile asociate acestui tip de diabet. Raportul, care are la baza carnea de porc achizitionata din magazinele din Australia, releva ca in carnea de porc se gasesc vitamine esentiale ca B12 si B6, minerale ca zinc si selenium si nutrienti ca fier si magneziu.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...