Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Consumul de carne de porc, indicat in lupta impotriva diabetului de tip 2

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un regim alimentar bogat in proteine, cu consum regulat de carne de porc si exercitii fizice poate ajuta bolnavii de diabet de tip 2 sa piarda in greutate, arata un nou studiu medical. Studiul a fost realizat in Australia si a relevat ca bolanvii de diabet de tip 2, asociat cu o greutate corporala peste limite sau chiar obezitate pot beneficia de pe urma unui regim alimentar care sa includa consumul regulat de carne de porc. In plus, studiul releva ca un consum regulat de carne de porc poate reduce riscurile asociate acestui tip de diabet. Raportul, care are la baza carnea de porc achizitionata din magazinele din Australia, releva ca in carnea de porc se gasesc vitamine esentiale ca B12 si B6, minerale ca zinc si selenium si nutrienti ca fier si magneziu.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...