Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Consumul mondial de carne va creste cu 21.3 procente

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe masura ce oamenii vor avea mai multi bani de cheltuit, consumul global de carne va creste cu 21,3 %, pana in 2015, estimeaza analistii, citati de presa internationala. Cifra este raporta la un studiu demarat in 2005.
Marii castigatori ai acestei cresteri de consum vor fi carnea de pui si de porc. Cresterea la carnea de pui este estimata la 24 milioane de tone pana in 2015, adica consumul va inregistra o crestere de 25%. De asemenea, populatia lumii va manca, in 2015, 125 milioane de carne de porc, adica cu 10 % mai mult decat in 2005. Consumul de carne de vita va creste si el cu 13%, pana la 70 milioane de tone.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...