Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Consumul mondial de carne va creste cu 21.3 procente

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe masura ce oamenii vor avea mai multi bani de cheltuit, consumul global de carne va creste cu 21,3 %, pana in 2015, estimeaza analistii, citati de presa internationala. Cifra este raporta la un studiu demarat in 2005.
Marii castigatori ai acestei cresteri de consum vor fi carnea de pui si de porc. Cresterea la carnea de pui este estimata la 24 milioane de tone pana in 2015, adica consumul va inregistra o crestere de 25%. De asemenea, populatia lumii va manca, in 2015, 125 milioane de carne de porc, adica cu 10 % mai mult decat in 2005. Consumul de carne de vita va creste si el cu 13%, pana la 70 milioane de tone.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...