Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Contra-performanta protectiei consumatorilor din botosani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani, se poate lauda cu retragerea de la vanzare, in trimestrul al III-lea 2011, a unui total de doar 44 (patruzecisipatru) de kilograme produse alimentare congelate, dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani.

Efortul(?) comisarilor CJPC Botosani a fost suplimentat de sanctinile aplicate, pe linia comercializarii produselor alimentare congelate, celor 11 agenti economici.

In cadrul controalelor desfasurate in trimestrul al III-lea 2011, sase dintre acestia au fost avertizati, in timp ce alti cinci au fost sanctionati cu amenzi contraventionale, in valoare totala de 17.000 de lei. (TS)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...