Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Contra-performanta protectiei consumatorilor din botosani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani, se poate lauda cu retragerea de la vanzare, in trimestrul al III-lea 2011, a unui total de doar 44 (patruzecisipatru) de kilograme produse alimentare congelate, dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani.

Efortul(?) comisarilor CJPC Botosani a fost suplimentat de sanctinile aplicate, pe linia comercializarii produselor alimentare congelate, celor 11 agenti economici.

In cadrul controalelor desfasurate in trimestrul al III-lea 2011, sase dintre acestia au fost avertizati, in timp ce alti cinci au fost sanctionati cu amenzi contraventionale, in valoare totala de 17.000 de lei. (TS)

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...