Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Contra-performanta protectiei consumatorilor din botosani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani, se poate lauda cu retragerea de la vanzare, in trimestrul al III-lea 2011, a unui total de doar 44 (patruzecisipatru) de kilograme produse alimentare congelate, dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani.

Efortul(?) comisarilor CJPC Botosani a fost suplimentat de sanctinile aplicate, pe linia comercializarii produselor alimentare congelate, celor 11 agenti economici.

In cadrul controalelor desfasurate in trimestrul al III-lea 2011, sase dintre acestia au fost avertizati, in timp ce alti cinci au fost sanctionati cu amenzi contraventionale, in valoare totala de 17.000 de lei. (TS)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...