Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Contra-performanta protectiei consumatorilor din botosani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani, se poate lauda cu retragerea de la vanzare, in trimestrul al III-lea 2011, a unui total de doar 44 (patruzecisipatru) de kilograme produse alimentare congelate, dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani.

Efortul(?) comisarilor CJPC Botosani a fost suplimentat de sanctinile aplicate, pe linia comercializarii produselor alimentare congelate, celor 11 agenti economici.

In cadrul controalelor desfasurate in trimestrul al III-lea 2011, sase dintre acestia au fost avertizati, in timp ce alti cinci au fost sanctionati cu amenzi contraventionale, in valoare totala de 17.000 de lei. (TS)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...