Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale dsvsa la targurile de produse traditionale din capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare totala de 12.600 de lei si au retinut de la comercializare 187 kilograme de produse alimentare in urma deficientelor constatate la un control efectuat in sase targuri de produse traditionale din Capitala, informeaza DSVSA Bucuresti, citat de Agroazi.

Alimentele retrase de la comercializare – carne, preparate din carne, produse lactate, oua – nu aveau elemente de identificare si au fost dirijate catre o unitate de neutralizare, precizeaza reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti.

Potrivit sursei citate, printre neregulile constatate se numara manipularea in conditii de igiena necorespunzatoare a produselor alimentare, depozitare necorespunzatoare, neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor de comercializare-prelucrare a produselor alimentare si neetichetarea produselor alimentare.

Controlul s-a desfasurat in intervalul 24 – 25 martie.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...