Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale dsvsa la targurile de produse traditionale din capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare totala de 12.600 de lei si au retinut de la comercializare 187 kilograme de produse alimentare in urma deficientelor constatate la un control efectuat in sase targuri de produse traditionale din Capitala, informeaza DSVSA Bucuresti, citat de Agroazi.

Alimentele retrase de la comercializare – carne, preparate din carne, produse lactate, oua – nu aveau elemente de identificare si au fost dirijate catre o unitate de neutralizare, precizeaza reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti.

Potrivit sursei citate, printre neregulile constatate se numara manipularea in conditii de igiena necorespunzatoare a produselor alimentare, depozitare necorespunzatoare, neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor de comercializare-prelucrare a produselor alimentare si neetichetarea produselor alimentare.

Controlul s-a desfasurat in intervalul 24 – 25 martie.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...