Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale dsvsa la targurile de produse traditionale din capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare totala de 12.600 de lei si au retinut de la comercializare 187 kilograme de produse alimentare in urma deficientelor constatate la un control efectuat in sase targuri de produse traditionale din Capitala, informeaza DSVSA Bucuresti, citat de Agroazi.

Alimentele retrase de la comercializare – carne, preparate din carne, produse lactate, oua – nu aveau elemente de identificare si au fost dirijate catre o unitate de neutralizare, precizeaza reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti.

Potrivit sursei citate, printre neregulile constatate se numara manipularea in conditii de igiena necorespunzatoare a produselor alimentare, depozitare necorespunzatoare, neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor de comercializare-prelucrare a produselor alimentare si neetichetarea produselor alimentare.

Controlul s-a desfasurat in intervalul 24 – 25 martie.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....