Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale la ovine si caprine, pana in 15 septembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform AgroFM, termenul pentru efectuarea controlului la fata locului pentru crescatorii de ovine si de caprine a fost prelungit cu doua saptamani.

Astfel, crescatorii de ovine si caprine au obligatia de a mentine efectivele de animale pentru care a fost solicitata Plata Nationala Directa Complementara pentru anul 2011 in exploatatie la adresa mentionata in cerere pana la data de 15 septembrie 2011.

De asemenea, termenul de centralizare a datelor privind efectivul national de animale eligibile la plata a fost prelungit de la 30 septembrie 2011, la 14 octombrie 2011, fapt ce va determina si o data mai indepartata cu cel putin doua saptamani pentru plata sprijinului financiar catre crescatorii de ovine/caprine.

Totodata, Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, le-a comunicat crescatorilor de animale ca valoarea subventiei pentru anul acesta la cele doua specii va fi de 60-70 lei/cap de animal, dar si ca plata sprijinului financiar s-ar putea face mai repede decat in anii anteriori, incepand inca din luna septembrie.

Cuantumul CNDP pentru bovine, ovine si caprine se va stabili pana in luna octombrie, dupa emiterea Deciziei Comisiei Europene.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...