Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale la ovine si caprine, pana in 15 septembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform AgroFM, termenul pentru efectuarea controlului la fata locului pentru crescatorii de ovine si de caprine a fost prelungit cu doua saptamani.

Astfel, crescatorii de ovine si caprine au obligatia de a mentine efectivele de animale pentru care a fost solicitata Plata Nationala Directa Complementara pentru anul 2011 in exploatatie la adresa mentionata in cerere pana la data de 15 septembrie 2011.

De asemenea, termenul de centralizare a datelor privind efectivul national de animale eligibile la plata a fost prelungit de la 30 septembrie 2011, la 14 octombrie 2011, fapt ce va determina si o data mai indepartata cu cel putin doua saptamani pentru plata sprijinului financiar catre crescatorii de ovine/caprine.

Totodata, Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, le-a comunicat crescatorilor de animale ca valoarea subventiei pentru anul acesta la cele doua specii va fi de 60-70 lei/cap de animal, dar si ca plata sprijinului financiar s-ar putea face mai repede decat in anii anteriori, incepand inca din luna septembrie.

Cuantumul CNDP pentru bovine, ovine si caprine se va stabili pana in luna octombrie, dupa emiterea Deciziei Comisiei Europene.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...