Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Controale la ovine si caprine, pana in 15 septembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform AgroFM, termenul pentru efectuarea controlului la fata locului pentru crescatorii de ovine si de caprine a fost prelungit cu doua saptamani.

Astfel, crescatorii de ovine si caprine au obligatia de a mentine efectivele de animale pentru care a fost solicitata Plata Nationala Directa Complementara pentru anul 2011 in exploatatie la adresa mentionata in cerere pana la data de 15 septembrie 2011.

De asemenea, termenul de centralizare a datelor privind efectivul national de animale eligibile la plata a fost prelungit de la 30 septembrie 2011, la 14 octombrie 2011, fapt ce va determina si o data mai indepartata cu cel putin doua saptamani pentru plata sprijinului financiar catre crescatorii de ovine/caprine.

Totodata, Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, le-a comunicat crescatorilor de animale ca valoarea subventiei pentru anul acesta la cele doua specii va fi de 60-70 lei/cap de animal, dar si ca plata sprijinului financiar s-ar putea face mai repede decat in anii anteriori, incepand inca din luna septembrie.

Cuantumul CNDP pentru bovine, ovine si caprine se va stabili pana in luna octombrie, dupa emiterea Deciziei Comisiei Europene.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...