Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Control mai amanuntit al carnii de porc in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii insista ca este necesar un control mai amanuntit al carnii de porc in UE, in conditiile in care acest tip de carne ar putea fi responsabil pentru 10-20% dintre cazurile de Salmonela din Comunitate. Procentajul de imbolnaviri difera insa de la tara la tara.

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) a pus la punct un plan de identificare a riscurilor biologice in ferme si la abatorizarea si procesarea carnii de porc, Biological Hazards Panel (BIOHAZ), care a fost aprobat de Comisia Europeana si care isi propune sa reduca incidenta Salmonela la porcii comunitari.

Pentru a implementa acest program se va institui, pentru prima data, un consortiu format din reprezentanti ai Statelor Membre. Acesta va propune un model de evaluare a riscului de imbolnavire cu Salmonela din ferma pana in furculita consumatorului european.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...