Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În contul datoriilor, ANAF confiscă tehnologie agricolă

Autor: Meat MIlkmiercuri, 24 septembrie, 2014

Pentru că nu au certificate de producător, sau nu le-au reînnoit, fermierilor din județul Bihor le-au fost confiscate produsele chiar de la marginea tarlalelor. Pentru o singură neregulă, inspectorii ANAF au confiscat întreaga recoltă.

Agricultorii acuză numărul mare de documente cerute de aceștia și faptul că nimeni nu le-a explicat modificările legale, scrie digi24.ro.“Am avut certificat de producător, dar a expirat. Domnii nu au înţeles să ne lase 24 de ore să-l facem. Suntem înregistraţi la APIA, suntem înregistraţi la domnii de la ANAF”, spune un agricultor.

În cazul altora, inspectorii ANAF au confiscat chiar și utilajele agricole cu care era transportată marfa. Cei sancționați pot depune contestații în termen de 15 zile la cea mai apropiată judecătorie.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...