Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Conventie la paris referitoare la expozitiile internationale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Plenul Parlamentului European a votat, la Strasbourg, raportul deputatului roman Sabin Cutas privind „Aderarea statelor membre la Conventia de la Paris referitoare la expozitiile internationale”, scrie portalul agroazi.ro. Raportul Cutas va permite derularea expozitiilor internationale peintreg teritoriul Uniunii Europene.

Potrivit lui Sabin Cutas: „prin Conventia de la Paris, din 1928, s-a stabilit crearea unui Birou International al Expozitiilor care sareglementeze frecventa, calitatea si procedurile expozitiilor internationale. Conventia a permis, spre exemplu, organizarea expozitiei internationale din acest an de la Shanghai, din China. Statele pe al caror teritoriu se desfasoara expozitiile sunt obligate sa autorizeze prezenta obiectelor aduse de catre participanti.” Raportul vizeaza legislatia vamala, prin scutirea taxelor vamale pentru obiectele expuse. Conform Tratatului de la Lisabona, legislatia vamala face parte din politica comerciala comuna. Astfel, Uniunea Europeanatrebuie sa-si dea acordul pentru ca un stat membru saadere la Conventia de la Paris.

Totodata, Uniunea Europeananu poate sa adere ea insasi la Conventie, acesta ramanand un drept suveran al statelor membre”, a explicat europarlamentarul roman. „Pana in prezent 24 de state membre UE au aderat la Conventia de la Paris. Acest raport va permite Letoniei, Irlandei si Luxemburgului sa li se alature, derularea expozitiilor internationale devenind astfel posibila pe intreg teritoriul Uniunii”, a conchis Cutas.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...