Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora anunță reluarea expansiunii

Autor: Maria Demetriadmarți, 23 februarie, 2016

Lanţul de hipermarketuri Cora, prezent pe piaţa locală cu o reţea de doar 11 unităţi, extinde unul dintre magazinele din Constanţa şi reia expansiunea pe online, plan făcut public iniţial în 2015.

 

Oficialii Cora au intrat în silentio stampa acum un an, când au oferit pentru ZF informaţia deschiderii a trei puncte pentru Cora Drive, plan care nu a fost însă pus în practică în 2015. Mai mult, anul trecut compania a închis un hipermarket, cel din Arad.

 

Acum, oficialii lanţului de hipermarketuri reiau planurile de expansiune şi vorbesc despre dublarea suprafeţei magazinului Cora City Park, un „oraş cheie“ pentru companie. Mai mult, „analizea­ză alte oportunităţi de extindere“.

 

„Anul 2015 a fost un an bun pentru Cora România, iar rezultatele ne motivează şi ne obligă în acelaşi timp să men­ţi­nem performanţa. La Constanţa avem două magazine şi am decis să extindem Cora City Park“, a declarat pentru Ziarul financiar  Philippe Lejeune, CEO al Cora România. El nu oferă însă date concrete privind cifra de afaceri.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...