Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora anunță reluarea expansiunii

Autor: Maria Demetriadmarți, 23 februarie, 2016

Lanţul de hipermarketuri Cora, prezent pe piaţa locală cu o reţea de doar 11 unităţi, extinde unul dintre magazinele din Constanţa şi reia expansiunea pe online, plan făcut public iniţial în 2015.

 

Oficialii Cora au intrat în silentio stampa acum un an, când au oferit pentru ZF informaţia deschiderii a trei puncte pentru Cora Drive, plan care nu a fost însă pus în practică în 2015. Mai mult, anul trecut compania a închis un hipermarket, cel din Arad.

 

Acum, oficialii lanţului de hipermarketuri reiau planurile de expansiune şi vorbesc despre dublarea suprafeţei magazinului Cora City Park, un „oraş cheie“ pentru companie. Mai mult, „analizea­ză alte oportunităţi de extindere“.

 

„Anul 2015 a fost un an bun pentru Cora România, iar rezultatele ne motivează şi ne obligă în acelaşi timp să men­ţi­nem performanţa. La Constanţa avem două magazine şi am decis să extindem Cora City Park“, a declarat pentru Ziarul financiar  Philippe Lejeune, CEO al Cora România. El nu oferă însă date concrete privind cifra de afaceri.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...