Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora anunță reluarea expansiunii

Autor: Maria Demetriadmarți, 23 februarie, 2016

Lanţul de hipermarketuri Cora, prezent pe piaţa locală cu o reţea de doar 11 unităţi, extinde unul dintre magazinele din Constanţa şi reia expansiunea pe online, plan făcut public iniţial în 2015.

 

Oficialii Cora au intrat în silentio stampa acum un an, când au oferit pentru ZF informaţia deschiderii a trei puncte pentru Cora Drive, plan care nu a fost însă pus în practică în 2015. Mai mult, anul trecut compania a închis un hipermarket, cel din Arad.

 

Acum, oficialii lanţului de hipermarketuri reiau planurile de expansiune şi vorbesc despre dublarea suprafeţei magazinului Cora City Park, un „oraş cheie“ pentru companie. Mai mult, „analizea­ză alte oportunităţi de extindere“.

 

„Anul 2015 a fost un an bun pentru Cora România, iar rezultatele ne motivează şi ne obligă în acelaşi timp să men­ţi­nem performanţa. La Constanţa avem două magazine şi am decis să extindem Cora City Park“, a declarat pentru Ziarul financiar  Philippe Lejeune, CEO al Cora România. El nu oferă însă date concrete privind cifra de afaceri.

REWE a deschis un nou magazin Penny Market în Fundulea
Autor: meatmilk  /   joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 226 de spații deschise.   Magazinul Penny Market din Fundulea are un spațiu de vânzare de 795,6 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până...

C.C a aprobat preluarea magazinelor Adivin 95 de către Mega Image
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mega Image SRL a preluat trei magazine ce aparțin companiei Adivin’95 SRL.   Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize, activează în România, în cea mai mare parte, în sectorul comerțului cu amănuntul de bunuri de consum curent. Din magazinele Mega Image,...