Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cora România se implică în acțiuni caritabile

Autor: Meat MIlkmarți, 13 mai, 2014

Cora Romania ajuta 12 organizatii umanitare in cadrul campaniei anuale „Luna cora – Luna inimilor deschise”, care se desfasoara in perioada 30 aprilie – 31 iunie in toate magazinele Cora, informează Revista Piata.

Sub sloganul „Si tu poti dona din toata inima”, cele 12 magazine ale retelei invita clientii sa doneze suma pe care o doresc la casele de marcat, in contul unei organizatii de caritate.

Fiecare magazin va completa suma stransa de la clienti cu o donatie generoasa, iar toti banii vor merge catre cele 12 organizatii partenere. Anul trecut, in acest fel, s-au strans nu mai putin de 150.000 de euro. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...