Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora schimba tactica la produsele marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O multime de etichete multicolore, atrageau zilele acestea privirile clientilor in magazinele Cora, la raionul de mezeluri, informeaza brandprivat.ro.

Aplicate pe cateva dintre produsele brand privat ale retailerului, etichetele nu semnalizau, asa cum poate se asteptau cumparatorii, vreo promotie speciala, ci aparitia unor noi retete. Alaturi de acestea, pe o a doua eticheta suplimentara, aplicata tot pe fata produselor, clientii puteau gasi datele de identificare ale unei companii producatoare.

Actiunea retailerului ridica din start cateva semne de intrebare, mai ales ca alaturi de produse sub brandul mainstream Cora am regasit si produse sub brandul Winny. Teoretic, fiecare eticheta aplicata aditional, presupune cate o operatiune suplimentara. Adica timpi alocati operatiunii, dar si personal auxiliar.

Toate aceste etape se transpun in costuri, la care invariabil se adauga si pretul fiecarei etichete in parte. Desigur, raportata la scara industriala, incarcarea finala a pretului de productie poate sa fie nesemnificatica. Se justifica insa astfel de operatiuni suplimentare mai ales atunci cand e vorba de un produs entry level al carui pret trebuie sa ramana in permanenta la cel mai mic nivel? Se pare ca da din moment ce producator si retailer au decis de comun acord o astfel de abordare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...