Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora schimba tactica la produsele marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O multime de etichete multicolore, atrageau zilele acestea privirile clientilor in magazinele Cora, la raionul de mezeluri, informeaza brandprivat.ro.

Aplicate pe cateva dintre produsele brand privat ale retailerului, etichetele nu semnalizau, asa cum poate se asteptau cumparatorii, vreo promotie speciala, ci aparitia unor noi retete. Alaturi de acestea, pe o a doua eticheta suplimentara, aplicata tot pe fata produselor, clientii puteau gasi datele de identificare ale unei companii producatoare.

Actiunea retailerului ridica din start cateva semne de intrebare, mai ales ca alaturi de produse sub brandul mainstream Cora am regasit si produse sub brandul Winny. Teoretic, fiecare eticheta aplicata aditional, presupune cate o operatiune suplimentara. Adica timpi alocati operatiunii, dar si personal auxiliar.

Toate aceste etape se transpun in costuri, la care invariabil se adauga si pretul fiecarei etichete in parte. Desigur, raportata la scara industriala, incarcarea finala a pretului de productie poate sa fie nesemnificatica. Se justifica insa astfel de operatiuni suplimentare mai ales atunci cand e vorba de un produs entry level al carui pret trebuie sa ramana in permanenta la cel mai mic nivel? Se pare ca da din moment ce producator si retailer au decis de comun acord o astfel de abordare.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...