Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cora schimba tactica la produsele marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O multime de etichete multicolore, atrageau zilele acestea privirile clientilor in magazinele Cora, la raionul de mezeluri, informeaza brandprivat.ro.

Aplicate pe cateva dintre produsele brand privat ale retailerului, etichetele nu semnalizau, asa cum poate se asteptau cumparatorii, vreo promotie speciala, ci aparitia unor noi retete. Alaturi de acestea, pe o a doua eticheta suplimentara, aplicata tot pe fata produselor, clientii puteau gasi datele de identificare ale unei companii producatoare.

Actiunea retailerului ridica din start cateva semne de intrebare, mai ales ca alaturi de produse sub brandul mainstream Cora am regasit si produse sub brandul Winny. Teoretic, fiecare eticheta aplicata aditional, presupune cate o operatiune suplimentara. Adica timpi alocati operatiunii, dar si personal auxiliar.

Toate aceste etape se transpun in costuri, la care invariabil se adauga si pretul fiecarei etichete in parte. Desigur, raportata la scara industriala, incarcarea finala a pretului de productie poate sa fie nesemnificatica. Se justifica insa astfel de operatiuni suplimentare mai ales atunci cand e vorba de un produs entry level al carui pret trebuie sa ramana in permanenta la cel mai mic nivel? Se pare ca da din moment ce producator si retailer au decis de comun acord o astfel de abordare.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...