Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Corbion a lansat o gama de ingrediente multifuncționale pentru produsele din carne

Autor: Meat MIlkmarți, 23 iunie, 2015

Compania producatoare de ingrediente, Corbion a lansat un nou ingredient multifunctional destinat folosirii in industria carnii, care va fi lansat pe piata la reuniunea anuala IFT & Food Expo, din Chicago în luna iulie, informeaza Global Meat News.

Ingredientele care sunt destinate sectorului carnii ready-made si carnii proaspete sunt amestecuri de ingrediente naturale și vor ajuta producătorii sa-si atinga standardele de siguranță alimentară, fără a afecta randamentul de procesare sau perceptia consumatorilor, au declarat reprezentantii Corbion.

Amestecurile pe baza de oțet au fost dezvoltate pentru a răspunde provocărilor specifice – de exemplu, controlul listeriei la mezelurile crude si extindere duratei de viata la carnatii proaspeti.

„Recent, a existat o creștere reală în piață pentru etichetarea curată și soluțiile naturale”, a comentat David Charest, director industrie, Meat North America. „La Corbion am anticipat aceste evoluții din timp și astfel au fost formate ingrediente naturale, de specialitate. Ca urmare, suntem acum bine plasati pentru a servi clienții noștri cu un portofoliu complet de solutii bio, amestecuri Opti.Form lactate/ acetate și amestecuri Verdad, pentru a ajuta in lupta cu microbii dăunători și pentru a prelungi durata de viață fără a afecta culoarea, aroma sau textura. ”
Corbion va prezenta, de asemenea, portofoliul Plus de emulgatori non-Pho pentru industriile de procesare.

Corbion este liderul global pe piata acidului lactic si a derivatelor din acid lactic, si lactide, totodata oferind amestecuri functionale continand enzyme, emulsificatori, minerale si vitamine.
Compania furnizeaza produse bio din resurse regenerabile care pot fi aplicate pe pietele globale de patiserie, industria carnii, farmaceutice si ingrijire personala.

Activand la nivel global, Corbion este o companie globala care genereaza un volum anual de vanzari de aproximativ770 milioane de euro si are in jur de 1893 de angajati in 20 de tari.

Demersuri la C.E. pentru flexibilizarea zonelor de restricție impuse de PPA
Autor: meatmilk  /   luni, 4 februarie 2019

(Comunicat ANSVSA) În marja întâlnirii șefilor serviciilor veterinare (Chief Veterinary Officers – CVO) din Uniunea Europeană (UE), care s-a desfășurat la Bruxelles în perioada 29 – 30 ianuarie, dr. Geronimo Brănescu, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), împreună cu o...

Solina: Compania nu renunță la operațiunile din România
Autor: meatmilk  /   duminică, 3 februarie 2019

(Comunicat) ”În dimineaţa zilei de 2 Februarie 2019, în jurul orei 6:00, un incendiu devastator a izbucnit la fabrica Solina România, din Alba Iulia.   În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore.   În momentul izbucnirii incendiului, nici un angajat nu se afla în interiorul fabricii, si din fericire...