Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

CorespondenȚA specialA de la paris: aur pentru o companie romaneasca de packaging, la sial 2012

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Prezenta la Paris, echipa revistelor Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne a luat imediat pulsul manifestarilor celui mai mare targ destinat Industriei alimentare din acest an, transmitand in tara noi informatii.

Astfel, ziua de 22 octombrie a fost cea a marilor evenimente, organizatorii anuntand premiile pentru Invovatie. Marele Premiu a fost impartit intre trei producatori. Unul dintre Marile Premii a fost atribuit companiei franceze Foodbiotic, pentru Eau de Safran, un spray de sofran deosebit de lejer in manipulare. Un altul, pentru sarea lichida Mengazzoli, propusa spre jurizare de italienii de la Acetifico Mengazzoli SNC, iar a treia felie a tortului Marelui Premiu a revenit tot unor francezi, care au prezentat kit-ul tartinabil Gaulibier.

Premiul Intermarche, acordat de retailul din Franta, a revenit cercetatorului francez Jean Roze, care a propus un sortiment de carne de vita cu legume intr-un ambalaj deosebit de usor in manipulare.

Premiul Disney SIAL a fost acordat polonezilor de la Grazyna, pentru Salata de fructe Fantasy. Totodata, au fost acordate doua Premii Speciale, unul pentru iaurtul de baut Vrai, al francezilor de la Tribalat Noyal, iar altul pentru Pateul din inima de miel, al companiei franceze Les Ruchers de Gue.

Aur si argint pentru romanii de la AMPRO Design

Manifestare colaterala SIAL 2012, Pentawards, competitia destinata tehnologiilor si designului din industria ambalajelor si-a desemnat si ea castigatorii. Ne bucuram sa informam cititorii din tara ca, la aceasta editie, Medalia de Aur a fost acordata agentiei AMPRO Design, specializata in packaging si design, pentru conceptul Wine undercover, in fapt, o sticla de vin mascata intr-una de lapte

Celelalte doua medalii de argint obtinute de designerii de la AMPRO au fost acordate pentru ambalajul concept Modelino Flour si pentru re-designul ambalajelor de patiserie congelata Morarita. Competitia s-a desfasurat in avanpremiera targului SIAL, iar premiile au fost acordate la Hotel le Grand de Paris.

Nici prezenta procesatorilor romani de carne nu a trecut neobservata. Evidentiatii zilei de ieri au fost cei de la Angst, companie ale caror produse au fost incluse in primul fotoreportaj oficial al SIAL 2012.

Vom reveni cu amanunte.

Claudia Bocean
Nicoleta Trifu

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...

CorespondenȚA specialA de la paris: aur pentru o companie romaneasca de packaging, la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Paris, echipa revistelor Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne a luat imediat pulsul manifestarilor celui mai mare targ destinat Industriei alimentare din acest an, transmitand in tara noi informatii.

Astfel, ziua de 22 octombrie a fost cea a marilor evenimente, organizatorii anuntand premiile pentru Invovatie. Marele Premiu a fost impartit intre trei producatori. Unul dintre Marile Premii a fost atribuit companiei franceze Foodbiotic, pentru Eau de Safran, un spray de sofran deosebit de lejer in manipulare. Un altul, pentru sarea lichida Mengazzoli, propusa spre jurizare de italienii de la Acetifico Mengazzoli SNC, iar a treia felie a tortului Marelui Premiu a revenit tot unor francezi, care au prezentat kit-ul tartinabil Gaulibier.

Premiul Intermarche, acordat de retailul din Franta, a revenit cercetatorului francez Jean Roze, care a propus un sortiment de carne de vita cu legume intr-un ambalaj deosebit de usor in manipulare.

Premiul Disney SIAL a fost acordat polonezilor de la Grazyna, pentru Salata de fructe Fantasy. Totodata, au fost acordate doua Premii Speciale, unul pentru iaurtul de baut Vrai, al francezilor de la Tribalat Noyal, iar altul pentru Pateul din inima de miel, al companiei franceze Les Ruchers de Gue.

Aur si argint pentru romanii de la AMPRO design

Manifestare colaterala SIAL 2012, Pentawards, competitia destinata tehnologiilor si designului din industria ambalajelor si-a desemnat si ea castigatorii. Ne bucuram sa informam cititorii din tara ca, la aceasta editie, Medalia de Aur a fost acordata agentiei AMPRO Design, specializata in packaging si design, pentru conceptul Wine undercover, in fapt, o sticla de vin mascata intr-una de lapte

Celelalte doua medalii de argint obtinute de designerii de la AMPRO au fost acordate pentru ambalajul concept Modelino Flour si pentru re-designul ambalajelor de patisserie congelata Morarita.

Competitia s-a desfasurat in avanpremiera targului SIAL, iar premiile au fost acordate la Hotel le Grand de Paris.

Nici prezenta procesatorilor romani de carne nu a trecut neobservata. Evidentiatii zilei de ieri au fost cei de la Angst, companie ale caror produse au fost incluse in primul fotoreportaj oficial al SIAL 2012.

Vom reveni cu amanunte.

Claudia Bocean
Nicoleta Trifu

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...

APIA: Acordarea plăților în avans este plină desfășurare
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 17.10.2018, au fost plătiți 191.799 fermieri, în cadrul campaniei de plăți în avans pentru anul 2018, suma autorizată la plată fiind în valoare de 51.180.962,95 euro.   Reamintim că APIA a demarat acordarea...

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...