Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

CorespondenȚA specialA de la paris: aur pentru o companie romaneasca de packaging, la sial 2012

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Prezenta la Paris, echipa revistelor Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne a luat imediat pulsul manifestarilor celui mai mare targ destinat Industriei alimentare din acest an, transmitand in tara noi informatii.

Astfel, ziua de 22 octombrie a fost cea a marilor evenimente, organizatorii anuntand premiile pentru Invovatie. Marele Premiu a fost impartit intre trei producatori. Unul dintre Marile Premii a fost atribuit companiei franceze Foodbiotic, pentru Eau de Safran, un spray de sofran deosebit de lejer in manipulare. Un altul, pentru sarea lichida Mengazzoli, propusa spre jurizare de italienii de la Acetifico Mengazzoli SNC, iar a treia felie a tortului Marelui Premiu a revenit tot unor francezi, care au prezentat kit-ul tartinabil Gaulibier.

Premiul Intermarche, acordat de retailul din Franta, a revenit cercetatorului francez Jean Roze, care a propus un sortiment de carne de vita cu legume intr-un ambalaj deosebit de usor in manipulare.

Premiul Disney SIAL a fost acordat polonezilor de la Grazyna, pentru Salata de fructe Fantasy. Totodata, au fost acordate doua Premii Speciale, unul pentru iaurtul de baut Vrai, al francezilor de la Tribalat Noyal, iar altul pentru Pateul din inima de miel, al companiei franceze Les Ruchers de Gue.

Aur si argint pentru romanii de la AMPRO Design

Manifestare colaterala SIAL 2012, Pentawards, competitia destinata tehnologiilor si designului din industria ambalajelor si-a desemnat si ea castigatorii. Ne bucuram sa informam cititorii din tara ca, la aceasta editie, Medalia de Aur a fost acordata agentiei AMPRO Design, specializata in packaging si design, pentru conceptul Wine undercover, in fapt, o sticla de vin mascata intr-una de lapte

Celelalte doua medalii de argint obtinute de designerii de la AMPRO au fost acordate pentru ambalajul concept Modelino Flour si pentru re-designul ambalajelor de patiserie congelata Morarita. Competitia s-a desfasurat in avanpremiera targului SIAL, iar premiile au fost acordate la Hotel le Grand de Paris.

Nici prezenta procesatorilor romani de carne nu a trecut neobservata. Evidentiatii zilei de ieri au fost cei de la Angst, companie ale caror produse au fost incluse in primul fotoreportaj oficial al SIAL 2012.

Vom reveni cu amanunte.

Claudia Bocean
Nicoleta Trifu

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...

CorespondenȚA specialA de la paris: aur pentru o companie romaneasca de packaging, la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Paris, echipa revistelor Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne a luat imediat pulsul manifestarilor celui mai mare targ destinat Industriei alimentare din acest an, transmitand in tara noi informatii.

Astfel, ziua de 22 octombrie a fost cea a marilor evenimente, organizatorii anuntand premiile pentru Invovatie. Marele Premiu a fost impartit intre trei producatori. Unul dintre Marile Premii a fost atribuit companiei franceze Foodbiotic, pentru Eau de Safran, un spray de sofran deosebit de lejer in manipulare. Un altul, pentru sarea lichida Mengazzoli, propusa spre jurizare de italienii de la Acetifico Mengazzoli SNC, iar a treia felie a tortului Marelui Premiu a revenit tot unor francezi, care au prezentat kit-ul tartinabil Gaulibier.

Premiul Intermarche, acordat de retailul din Franta, a revenit cercetatorului francez Jean Roze, care a propus un sortiment de carne de vita cu legume intr-un ambalaj deosebit de usor in manipulare.

Premiul Disney SIAL a fost acordat polonezilor de la Grazyna, pentru Salata de fructe Fantasy. Totodata, au fost acordate doua Premii Speciale, unul pentru iaurtul de baut Vrai, al francezilor de la Tribalat Noyal, iar altul pentru Pateul din inima de miel, al companiei franceze Les Ruchers de Gue.

Aur si argint pentru romanii de la AMPRO design

Manifestare colaterala SIAL 2012, Pentawards, competitia destinata tehnologiilor si designului din industria ambalajelor si-a desemnat si ea castigatorii. Ne bucuram sa informam cititorii din tara ca, la aceasta editie, Medalia de Aur a fost acordata agentiei AMPRO Design, specializata in packaging si design, pentru conceptul Wine undercover, in fapt, o sticla de vin mascata intr-una de lapte

Celelalte doua medalii de argint obtinute de designerii de la AMPRO au fost acordate pentru ambalajul concept Modelino Flour si pentru re-designul ambalajelor de patisserie congelata Morarita.

Competitia s-a desfasurat in avanpremiera targului SIAL, iar premiile au fost acordate la Hotel le Grand de Paris.

Nici prezenta procesatorilor romani de carne nu a trecut neobservata. Evidentiatii zilei de ieri au fost cei de la Angst, companie ale caror produse au fost incluse in primul fotoreportaj oficial al SIAL 2012.

Vom reveni cu amanunte.

Claudia Bocean
Nicoleta Trifu

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...

Hochland va participa la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Liderul național de pe piața brânzeturilor din România, Hochland, va participa și în acest an la Expo-zonferința Internațională Meat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Hochland Group   Compania Hochland a luat nastere in 1927, cand Georg Summer si Robert Reich au...

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...