Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

CorespondenȚA specialA de la paris: s-a deschis sial 2012, in prezenta delegatiei revistei fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Duminica, 21 octombrie, in complexul expozitional din Parc des Expositions de Paris du Nord, s-a deschis cel mai mare targ international de produse alimentare, eveniment care se deruleaza sub titlul generic Global Food Marketplace, manifestare la care este prezenta si revista Fabrica de Carne.

In cadrul ceremoniei de deschidere, doamna Valerie Larby, Director General al Diviziei pentru Agricultura si Alimentatie a guvernului francez, a declarat ca targul din acest an reprezinta cele 310.000 de firme si cei 4,8 milioane de colaboratori care activeaza in domeniul alimentar pe intreg mapamondul, manifestarea insemnand o buna oportunitate de punere a acestora in contact cu marele public.

Dealtfel, acesta este si obiectivul delegatiei redactiei noastre, revista Fabrica de Carne contribuind direct la mediatizarea companiilor romanesti prezente la eveniment, a industriei romanesti de productie si procesare a carnii, a culegerii ultimelor noutati, pentru mai buna informare a managerilor si specialistilor din domeniu, ramasi acasa.

In prima zi a targului, portile s-au deschis pentru miile de vizitatori care au luat contact cu produsele expuse, la cele trei standuri din Hala 5 a complexului expozitional, acolo unde expun cca 60 de companii romanesti de profil, publicul parizian degustand si apreciind inca din start produse ale unor firme precum Transavia, Vascar, Zimbria, Sergiana, Doly-Com, Scandia Foods, Agricola International Bacau, Pescado Grup, Galli Gallo, Inorogul, Kosarom, Cris-Tim 2 Prodcom, Eurofarm, Angst, Ana si Cornel, Caroli Foods, Coco Rico, Alex&Comp etc.

Ziua de ieri a fost dedicata Familiei, in fapt, unui program special de informare a consumatorului generalist. Alaturi de acestia, insa, salonul a fost vizitat in ziua de debut de 4664 de specialisti, dupa cum a informat Centrul de Presa, dovada a importantei evenimentului. Vom reveni cu noi detalii.
Claudia Bocean
Nicoleta Trifu

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...