Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cosm-Fan va participa la Anuga 2013

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 25 septembrie, 2013

Cosm-Fan SRL va participa la Anuga 2013 care va avea loc în perioada 5-9 octombrie în uriașul spațiu expozițional MesseKoln. Prezența companiei din Ardeal vine să confirme trendul ascendent al afacerilor, dar și în încercarea firmei de a găsi noi parteneri, pentru relația de export, de a comercializa produsele de o deosebită calitate și, de ce nu, de a îmbia vizitatorii să deguste preparatele din carne care, pe plan intern, se bucură de un real succes.

S.C. Cosm-Fan Carmangerie S.R.L. a fost înfiinţată din dorinţa celor doua familii Moldovan, tatăl şi fiul, de a pune bazele unei afaceri în domeniul industrializării cărnii.

cosm-fan fdcCalitatea preparatelor de carmangerie evidenţiată prin aspect, gust şi miros „ca la mama acasă” şi mai ales igiena producţiei, au determinat în timp o creştere constantă a societăţii. Astfel din anul 2000 produce 15 tone de produse, iar în 2005, până la 24 tone. Cifra de afaceri în aceeaşi perioadă a crescut anual cu 10-20%. De la 5 sortimente în 1994, firma produce azi nu mai puţin de 65, iar pe viitor în funcţie de cerinţele clienţilor vor fi produse noi sortimente. Astazi S.C. Cosm-Fan Carmangerie S.R.L. a devenit emblema dinamismuluimodernitatii si calitatii industriei carnii din judetul Cluj. Recladita total in anii 2007-2008 printr-un proiect SAPARD, astazi societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou, tehnicizat si competitiv.

Dinamismul societatii, reliefat de cele 22 de magazine proprii amplasate in judetul Cluj, de cei 132 de muncitori care-si desfasoara activitatea in societate producand 2500 de tone de carne si preparate pe an, intr-o gama foarte diversificata de produse, 90 de sortimente de preparate si 30 de sortimente de carne.

Modernitatea societatii este definita atat de utilajele de productie performante, unele faze fiind chiar robotizate, de lantul frigorific realizat prin 10 masini frigorifice si peste 80 vitrine si lazi frigorifice cat si de faptul ca forta de munca este calificata in proportie de 100%.

Calitatea a fost dintotdeauna dezideratul de baza al conducerii societatii. Traditionalitatea produselor a fost fericit imbinata cu modernitatea rezultand specificitatea produselor Cosm-Fan Carmangerie. Igiena productiei, utilizarea laboratorului propriu de analize, respectarea procedurilor si standardelor de calitate dau siguranta consumatorilor.

Produsele companiei Cosm-Fan vor fi expuse la standurile B050 si A059 din hala 9.1 a uriașului complex MesseKoln, acolo unde va avea loc Anuga 2013.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...