Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Costuri reduse în fermă, cu tehnologii adaptate condițiilor României

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 aprilie, 2014

Semănătoarele Corsaro și Scatenato sunt cele două noi utilaje dezvoltate de Grupul Maschio Gaspardo Unigreen, adaptate pentru condițiile din țara noastră și cu care fermierii pot realiza economii uriașe în prelucrarea solului.

”Corsaro și Scatenato sunt utilaje complexe care, pe lângă semănătoarea propriu zisă, sunt echipate cu bazin (buncăr) de fertilizare de capacitate foarte mare. Acest lucru le permite fermierilor să-și lucreze pământul în condiții de maximă eficiență, atât din punct de vedere al timpului de semănat cât și din punct de vedere al costurilor”, au explicat pentru Agrointeligența reprezentanții Maschio Gaspardo România , cel mai mare producător de utilaje agricole din țara noastră.

Buncărul cu care este echipat Corsaro are dublă utilitate, transformând practic utilajul într-o mașină 2 în 1, pe care fermierii români o pot folosi atât pentru lucrările de primăvară cât și pentru lucrările de toamnă. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...